Много искам да се ваксинирам срещу COVID-19 и бих посъветвал

...
Много искам да се ваксинирам срещу COVID-19 и бих посъветвал
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за ваксината: Докато дойде моят ред - или няма да има вирус, или няма да ме има мен

 Много желая да се имунизирам против COVID-19 и бих посъветвал всеки човек, който има тази опция, да го направи, само че доста ме тормози, че до момента в който пристигна моят ред, или няма да има вирус, или няма да ме има мен. " Това разяснява довечера пред Би Ти Ви рапърът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Той изясни, че осъзнава сериозността на пандемията и точно поради това се тормози, че в България имунизирането не върви с бързи темпове. " В Румъния и Сърбия нещата се случват няколко пъти по-бързо отсам, а там не живеят извънземни, там също живеят хора ", разяснява още той.

Повод за гостуването му в Би Ти Ви беше позицията му във " Facebook " предходната сряда след изказването на здравния министър проф., че заведенията за хранене и заведенията не са приоритет на управляващите. Днес той се обърна още веднъж към здравния министър с думите:

" Виж, приятелю, ти си на моите години почти, избрали са те, станал си професор по медицина, значи имаш висок разсъдък. После са те избрали за министър, което ненапълно обезсмисля предходното ми изречение. Не мога да приема човек на такова високо равнище да каже на някой българин, че той не е приоритет. Всеки българин е приоритет. Ние сме една шепа хора и всички сме подвластни един от различен. Навремето един политик решил, че евреите не са му приоритет. И въпреки да е друго, резултатът може да е еднакъв. "

Той изрази страдание за това, че притежателите на заведения са подложени на критика даже поради това, че питат по кое време отново ще могат да работят. " Създава се едно въодушевление в обществото, че е безсрамно да питаш и подценяваш вируса. Много е рейтингово да кажеш " Стига си ревал ", само че то не води до на никое място ", разяснява той.

Ицо Хазарта отговори и на рецензиите, че не е задоволително способен да разяснява здравни въпроси: " Доколкото знам в актуалното държавно управление екоминистърът е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, министър-председателят е бил телохранител на по-предишния. Не го споделям с отрицателен нюанс. Казвам го като доказателство, че във всяка една специалност може да има читави управници поради верните решения, взети в верния миг. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР