Много хора вярват, че сънищата им предсказват бъдещето и дори

...
Много хора вярват, че сънищата им предсказват бъдещето и дори
Коментари Харесай

Ето кои сънища предсказват бъдещето

Много хора имат вяра, че сънищата им предсказват бъдещето и даже има такива, които записват какво сънуват, какво значи сънят им и след време наблюдават дали това в действителност се е случило. Как да разберем обаче кои сънища могат да предскажат бъдеще ни и кои са просто комбинация от въображение и минали събития от живота ни?
Много учени, които изследват съня, считат че това, което сънуваме и подсъзнателното ни осъзнаване на значими крайни решения, които мозъкът си не пробва да вземе. Те ни подсказват какво би трябвало да създадем, когато ние не можем да решим, тъй като будни не съумяваме да се заслушаме в интуицията и подсъзнателния верен отговор, който всеки крие в себе си.
 Тези сънища демонстрират, че имате здравословен проблем Тези сънища демонстрират, че имате здравословен проблем
Сънят е положение, присъщо за всеки човек, без него ние не може да оцелеем. Една трета от живота ни минава точно в спане, а това прочие..
В историята можем да открием доста случаи, в които велики владетели са се вслушвали в сънищата си и са печелили борби, правейки тъкмо това, което са видели в съня си. Има и случаи, в които хората са избягвали нещастия, тъй като не са ходили на несъмнено място, сънувайки че то е рисково за тях.
Как обаче да отличим дали един сън е небивалица на съзнанието ни или ни подсказва нещо за бъдещето?
1. Ако сънят е прекомерно действителен и ви кара да чувствате мощни страсти, които все едно се случват в действителност, това може да значи, че сънят ви е оракулски и би трябвало да се замислите какво може да значи.
2. Ако ви следва действително събитие, за което се вълнувате или страхувате и то се появи във вашия сън с това какво ще се случи на него, значи можете да сте сигурни, че има доза истина и можете да очаквате това, което сте сънували.
 10 признака от сънищата, които не би трябвало да подценяваме 10 признака от сънищата, които не би трябвало да подценяваме
Някoи cънувaт цвeтнo и пo мнoгo, други – рядкo и caмo в чeрнo-бялo. Eдни oт нac пoмнят вceки дeтaйл oт „ нoщнитe cи видeния&...
3. Ако сънуваме, че някой наш непосредствен ни дава съвет в съня ни и е доста безапелационен в това, което би трябвало или не би трябвало да създадем, безусловно би трябвало да се вслушаме в това, което сме сънували.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР