Много хора се събраха на погребението на Стоян Ненчев-Цеко днес

...
Много хора се събраха на погребението на Стоян Ненчев-Цеко днес
Коментари Харесай

Ъндърграундът потъна в скръб, погреба емблематична фигура от 90-те СНИМКИ

Много хора се събраха на погребението на Стоян Ненчев-Цеко през днешния ден в Пловдив. Емблематичната фигура от 90-те и един от дребното оживели до през днешния ден от "Клуб 777 " си отиде от белодробна емболия преди дни.

Близки и другари изрично отхвърлиха пред БЛИЦ някогашният началник на седмиците в Пловдив да е умрял от КОВИД-19, каквато информация се появи в някои медии.

Цеко не си е обърнал внимание в точния момент, той по принцип се отнасял безгрижно към здравето си и по този начин станала белята, описаха осведомени.

На Драгановите гробища в града под тепетата пристигнаха да изпратят Цеко в последния му път някогашната брачна половинка и двете му деца-синът е на 34 години, а момичето следващата година ще е абитуриентка. На погребението пристигна и дамата, с която напоследък Цеко живееше.


Много емблематични фигури от предишното и от подземния свят отдадоха последна респект на мъжа, който си отиде на 54 години.

Стоян Ненчев бе международен първенец по битка за юноши и сребърен медалист на европейското състезание по свободна битка, само че при започване на прехода стана част от силовите групировки и беше един от основателите на "Клуб 777 " в Пловдив.

Пламен Джонсъна и Румен Алабака, бойни приятели на Цеко и част от седмиците, както и доста други от силоваците, донесоха венци и цветя. Венец беше изпратил и Рахмат Сукра-дясната ръка на Младен Михалев-Маджо.


Най-голямо усещане направи ескорта, с който дойде другата емблематична за Пловдив фигура-Ангел Личканов-Личкана. Той пристигна с три първокласни мерцедеса и един хамър.

Личкана, който беше представителят на убитите братя Васил и Жоро Илиеви в Пловдив, донесе голям венец. На него имаше надпис "Последно довиждане, приятелю " и беше надписан от Ангел и Стоян Канара.


Големият наследник на основателя на оркестър "Канарите "-Атанас Стоев-Стоян, също придружаваше Личкана. В предишното Личкана и Цеко водиха война, бяха от разнообразни групировки, само че през годините, когато легализираха бизнеса си, станала другари.

Наскоро Личкана излезе от ареста след скандал, в който го бяха въвлекли.

Така през днешния ден оживелите босове на някогашните групировки си взеха последно довиждане с индивида, който в миналото е бил страшилището на Пловдив.


Преди повече от 20 години бяха убити другите основатели на "Клуб 777 ". Тогава показно бяха екзекутирани Георги Калапатиров-Италианеца и Петър Петров-Патерицата.

Другият съдружник на седмиците-Николай Чилингиров-Чилингира, също е жив и през днешния ден се занимава с бизнес. Самият Цеко няколко пъти претърпя атентати, от които оцеля.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР