Mного хора се отказват от участие в секционни комисии, защото

...
Mного хора се отказват от участие в секционни комисии, защото
Коментари Харесай

Видеонаблюдението плаши заради неяснота: Йотова

”Mного хора се отхвърлят от присъединяване в секционни комисии, тъй като се опасяват от видеонаблюдението ”, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. " Така е изработен законът, че не се споделя тъкмо какво ще бъде снимано, по какъв начин ще бъде употребявано това и аз разбирам терзанието на хората ”, посочи тя.

" За първи път ще създадем сходен опит, организирах диалог с министъра на електронното ръководство и ме убедиха, че всички ограничения, които би трябвало да се вземат по закон, са взети ”, изясни Йотова.

Вицепрезидентът добави, че постоянно има опасения, че може да не проработи видеонаблюдението в погранични региони или тук-там със слаб интернет. " Нека да не се лъжем, тъй като има точки в България, в които не че няма интернет, само че няма даже обсег на телефоните ”, предизвести Йотова.
Тя прикани всички политически партии, които вземат участие в изборите, да успокоят гласоподавателите си, че няма да има корист с видеонаблюдението.

Йотова мощно се надява, че този път ще има постоянно държавно управление , което да взема решение доста значимите и тежки проблеми пред страната и да продължи сполучливите решения на служебния кабинет.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР