Много хора продават носените си обувки в различни сайтове и

...
Много хора продават носените си обувки в различни сайтове и
Коментари Харесай

Никога не носете чужди обувки, иначе ще съжалявате жестоко!

Много хора продават носените си обувки в разнообразни уеб сайтове и доста хора купуват тези обувки.

От икономическа позиция това е преференциално, само че както се споделя, „ скъперникът заплаща два пъти “. Чудите се с какво плащате?

Какво споделят поверията

Има доста поверия, свързани с обувките. Повечето от тях към този момент са светиня от предишното, други са чиста нелепост, само че измежду тях има и неща, които в действителност се случват. Именно на тях желая да обърна внимание.

При никакви условия предците ни не са желали да държат износени, скъсани и дупки обувки в дома си, тъй като съгласно поверията това неизбежно би довело до заболявания и загуби.

Било обаче рисково да изхвърлите персонална движимост, която е служила правилно в продължение на доста месеци в кошчето: по какъв начин да разберете кой ще я вземе и за каква цел ще бъде употребена?

За да се отърват от старите обувки и чехли, имало цялостен набор от ритуали: хвърляли употребяваните обувки в печката или огъня, казвайки: „ Огън гори, всичко с тебе вземи “. Така евентуално рисковата движимост към този момент нямало заплаха да попадне в ръцете на врага.

Или деликатно измивали обувките си с молби водата да измие духа на притежателя на обувките: „ Беше мое, в този момент не е на никого “. А нещо, което не принадлежи на никого, не е ужасно да се изхвърли.

Обувки или ботуши, измити в чиста вода, в случай че изглеждали прилични, не било грях да се дадат на някой, който имал потребност от тях.

При никакви условия не би трябвало да носите обувки на умрял човек: счита се, че те ще оказват помощ на новия притежател на обувките да утъпче пътя към личната си гибел.

Когато обувате непознати обувки, вие „ тръгвате по непознат път “.

Нашите ръце и крайници са знак за това какво вършим в живота си и накъде отива той. Ако ви болят ръцете, това значи, че вършиме неверното нещо в живота, неверната специалност.

Ако ви болят краката и ставите, това значи, че вървите по неверен път в живота. Правите неверно нещо, не следвате живота си, не изпълнявате предназначението си съгласно ориста.

Така че, когато обуете обувките на някой различен, вие следвате пътищата на индивида, който е имал тези обувки преди вас, написа svobodnazona.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР