Много хора подценяват избора на бельо. За някои е важна

...
Много хора подценяват избора на бельо. За някои е важна
Коментари Харесай

11 важни факта за бельото ни, които трябва да знаем

Много хора подценяват избора на долни дрехи. За някои е значима марката, за други материята, а пък трети гледат единствено цената. Вероятно позволяваме неточности, които можем да предотвратим, в случай че имаме задоволително информация по въпроса.
Днес ще обърнем внимание на някои от в действителност значимите неща, за които би трябвало да знаем по отношение на най-интимната част от облеклото ни.
Не носете едно и също долни дрехи няколко дни
Да стартираме с главното - сменявайте постоянно бельото си! По опция всеки ден, а през горещите летни дни даже по-често, тъй като тогава се изпотяваме доста повече. Нечистоплътността в интимната област е причина за развиване на бактерии, които могат да причинят много съществени проблеми.
Трябва да ви е комфортно
Не носете долни дрехи, което ви стяга или ви основава някакъв дискомфорт. Кожата би трябвало да диша.
По-малко прашки
Носете прашки, само че не непрекъснато. Те са по-стегнати и прилепнали, което може да аргументи към този момент гореспоменатите кожни проблеми.
Избирай памучно долни дрехи
Направи верния избор за своята кожа. Памукът е най-хубавата материя за долни дрехи. Той разрешава на кожата да диша доста повече от всяка друга материя. Ако не харесвате напълно памучни модели, избирайте такива, при които чаталът е изцяло памучен. Така, ще предпазите интимната област от рисковите бактерии.
Преобличай се след спорт
Избягвай да стоиш дълго време с облеклата, с които си спортувала досега. Както отбелязахме към този момент, мръсните облекла са съществена причина за развиването на бактериални инфекции в интимната област. Също по този начин избирай облекла, които да са ти комфортни и не предизвикват запаряване.
Размерът постоянно има значение
Избирай сутиени и долни дрехи, което да е тъкмо измерено и да ти бъде по-мярка. Избягвай модели, които те стягат и ти предизвикват дискомфорт.
Обновявай дрешника си
Не носи дълго едно и също долни дрехи. Хубаво е да сменяваш сутиените си на 6 месеца. С времето се износват и правят по-малка работа.
Никога тясно долни дрехи
Тясното долни дрехи може да спре циркулацията на кръвта и да провокира раздразнение. Избирайте комфортни модели, които са направени от качествена материя и не изпитвате стеснение при потреблението им.
Не върви без долни дрехи
Избягвай да вървиш без долни дрехи. То ни защищава от неподходящите външни въздействия и колкото по-малко го използваш, толкоз по-голям е рискът за теб.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР