Много хора побързаха да определят Арсенал за големия фаворит за

...
Много хора побързаха да определят Арсенал за големия фаворит за
Коментари Харесай

Артета призова за спокойствие и концентрация

Много хора побързаха да дефинират Арсенал за огромния любимец за довеждане докрай в топ 4. Това се случи още през вчерашния ден, след успеха на лондончани против Уотфорд. „ Топчиите “ имат точка преднина пред Манчестър Юнайтед, само че са и с 3 мача по-малко.

Въпреки чудесната позиция, която заема Арсенал и действителната опция съставът да се завърне в Шампионската лига през идващия сезон, мениджърът на „ артилеристите “ Микел Артета прикани своите футболисти за успокоение. Според испанския експерт към момента е рано да се приказва за топ 4, и неговият тим би трябвало да остане пределно съсредоточен.

„ Не желая да бързаме и да споделяме огромни думи. Да, в добра позиция сме да приключим в топ 4, само че до края на сезона има задоволително време. Излишно е още занапред да приказваме за шампионска лига и какъв брой сме близо. Припомням, че никой не ни е сложил цел довеждане докрай в топ 4, от управлението желаят просто да играем добре и да приключим по-нагоре от предходната година. Да, разумно е от нас да се изисква европейско присъединяване, само че мисля, че ще реализираме тази цел. Желанието ми е никой да не мисли за шампионска лига най-малко към този момент. Ще останем спокойни, ще работим и ще гледаме мач за мач, а в случай че заслужим ще играем в най-силния европейски клубен шампионат “, приключи Артета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР