Много хора пият аспирин за разреждане на кръвта, но не

...
Много хора пият аспирин за разреждане на кръвта, но не
Коментари Харесай

Има начини да разредите кръвта си и без да се тровите с лекарства! Ето как

Много хора пият аспирин за разреждане на кръвта, само че не всички знаят, че с изключение на изгода, аспиринът може да нанесе и щета. Малки частички аспирин полепват по стомашните стени, проникват още по-навътре в тях и провокират язва. Затова фитотерапевтите и националната медицина употребяват като сурогат или по-скоро като източник на аспирина запарка от малинови листа и от листа на черна боровинка. Салицилова киселина се съдържа също по този начин в доста плодове и зеленчуци, обаче в количества, незадоволителни за значително и доста влияние върху съсирваемостта на кръвта.

Запомнете и още нещо значително, което в действителност малко хора са чували: значимо е да понижите използването на хранителни артикули, богати на витамин К, защото те влияят по тъкмо противоположния метод - подкрепят съсирването на кръвта. Сред тях на първо място е нужно да назовем черноплодната офика. Витамин К има и в спанака, салатата и другите зелени зеленчуци. Ако имате гъста кръв, следва да знаете, че артикули, богати на витамин К, я вършат по-гъста.

Тук е мястото да напомним кои болести са свързани с нарасналата плътност на кръвта: варикоза, тромбофлебит, инсулт, стенокардия, инфаркт, вегетативносъдова дистония, хипертония, атеросклероза. За да се избавите от тези заболявания, е желателно да вземете ограничения сами да си помогнете за разреждане на кръвта, т.е. да намалите нейната плътност. Така тя по-лесно ще се движи по кръвоносните съдове, ще придвижва храна и О2 към органите, а няма да се мъчи “да се протака” с труд, създавайки съсиреци, лишавайки органите от нужната храна и в допълнение натоварвайки сърцето. Освен всичко друго с възрастта кръвта по този начин или другояче се сгъстява. Появяват се заболяванията, които към този момент изброихме. Затова лекарите предписват на по-възрастните си пациенти по четвърт таблетка аспирин или им назначават профилирани на неговата основа средства.

Изпитани предписания

Пийте всеки ден не по-малко от 120 мл портокалов сок - чудесно разрежда кръвта и е източник на витамин С. Но не забравяйте, че портокаловият сок е противопоказен при язвена болест на стомаха и гастрит с нараснала киселинност.

Вземете 250 г изчистен чесън и прибавете към него 300 г мед. Оставете сместа да престои 3 седмици и приемайте по 1 супена лъжица 3 пъти дневно 40 минути преди ястие.
Залейте с половин литър водка 100 г смляно индийско орехче, оставете сместа да престои 21 дни като всекидневно разклащайте съда, по-късно филтрирайте сместа. Пийте по 20-30 капки, разтворени в четвърт чаша гореща вода 3 пъти дневно, 30 минути преди ястие. Прекъсвате за 10 дни и продължавате, до момента в който извършите 5 курса.

О станалите предписания и потребни артикули за разреждане на кръвта по натурален път четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР