Много хора не вярват, но пък други са убедени, че

...
Много хора не вярват, но пък други са убедени, че
Коментари Харесай

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Много хора не имат вяра, само че пък други са уверени, че зодиакалният знак и хороскопът могат да хвърлят ярка светлина върху живота ви, особеностите на характера и... секс стила ви!
Ако до момента не сте могли да определите стила си, ние ще ви помогнем, като очертаем най-характерните особености на секс стиловете съгласно зодията. Ще узнаете дали сте секс машина, или същинска злополука в леглото. Или най-малко какво вещаят за вас звездите, написа az-jenata.bg.

Овен – Подпалвачът

Сексът е спортен спорт за овните. Те се състезават непрекъснато – със себе си, с колегата си, способни са да ви отведат до Луната и назад по време на секс. Готови са на всичко в името на насладата. Според звездите, в леглото те са направлявани от главата, по тази причина с цел да ги съблазните наблегнете на меката част на ухото, масажирайте скалпа или просто започнете развълнуван скандал с овена – и това работи като афродизиак за тях!

Телец – Пристрастеният към секса

Телците обичат всичко по доста – храната, съня, удоволствията и секса, несъмнено! Телците са нападателни фенове на спалнята. Изключителни майстори на целувката са! Използват всичките 5 сетива, с цел да доставят приятност и самите те да се насладят на чувството.

За да впечатлите Телеца, не би трябвало да бъдете арогантни. Пригответе му вкусна вечеря, съчетайте детонация от усети и аромати, направете ситуацията сантиментална и Телецът ще ви възнагради с умопомрачаващ секс!

Близнаци – Секс картечницата

Ако се възбуждате от мръсни приказки и телефонен секс, значи Близнаците са точният избор за вас! Управлявани от Меркурий, богът на връзката, Близнаците знаят по какъв начин да употребяват устата си в заседателната зала и в спалнята.

Ако сте се прицелили в Близнаците, знайте, че ви чака секс на необикновени места, с огромен риск да ви заловен. Но близнаците се отегчават елементарно, тъй че би трябвало да поддържате интереса им с ролеви игри и напрежение.

Рак – Чувствителният плачльо

Пригответе се за интензивно чувствено пътешестване с Рак, само че се подгответе и за плач след любовната игра. А след сватбени оферти – наложително! Досущ като същинските раци, представителите на тази зодия мъчно позволяват близките в черупката си, само че вкусите ли месото им, ще разберете, че са луксозно предястие!

С Раците вие би трябвало да вземете юздите в свои ръце. Те обичат да бъдат ръководени, доминирани, по този начин са най-отдадени.

Лъв – Дивият експерт

Виждали сте по Animal Planet по какъв начин го вършат лъвовете, знаете на какви грубости са способни. И при хората не е по-различно, когато става дума за секс. Ако имате повечко огледала в спалнята, по опция по вратите на дрешниците, стените и даже тавана – те са в стихията си! Те са мощни и съседите ще чуят!

Гърбът на Лъва е най-силната им ерогенна зона. Драскането и впиването на нокти в гърба ще им хареса доста. Най-добрият метод да предразположите Лъва е с масаж по гърба – по този начин той ще ви накара да ревете като същинска лъвица в спалнята.

Дева – Предпазливият шарлатанин

Те може да се славят като „ богородицата “ на зодиака, само че са опитни любовници, които дават всичко за половото наслаждение на партньорката си. Девата също е ръководена от Меркурий, само че този път неговата страна, покровителстваща крадците и мошениците прави по този начин, че Девата да открадне сърцето ви.

Древните хора са наричали Девите зодиакалният знак на робството. Така че, бъдете подготвени да ги закопчаете с белезници за леглото и да се придвижите към нови висоти.

Везни – Безкористният ухажор

Везните обичат уравновесения секс, както се подразбира от зодиакалния им знак. Те си падат по секс, в който и двамата сътрудници получават приятност по равно. За да впечатлите Везната, би трябвало да сте разкрепостени, да сте подготвени да вършиме секс в тоалетната на ресторанта, в банята или да им доставяте орално наслаждение под масата.

Скорпион – Откачалката в спалнята

Скорпионите са магнетични и полово неустоими. Ако имате връзка със Скорпион, най-вероятно ще имате свободата да вършиме това, което ви харесва, само че изневерите ли – ще бъдете безпощадно ужилени. Те са извънредно ревностни, по тази причина се подгответе да се ангажирате съществено. Но няма да бъдете разочаровани, по никакъв начин дори!

Стрелец – Дон Жуан

Този безконтролен зодиакален знак е необикновено необятно скроен във връзка с секса. Те обичат да имат голям брой сътрудници, склонни са да се отдадат даже на оргии, секс в клатещи се огромни люлки, закачени на тавана и какви ли не още странни полови актове. Стрелците обичат екзотиката и са привлечени от непознатото.

Козирог – Издръжливият

Козирогът е по-добър ухажор, в сравнение с сътрудник или родител. Ако става дума за случки и любовни романи – не демонстрира необикновен интерес. Той не е предприемчив и рядко подхваща първата стъпка. Но реши ли се на това – не се отхвърля, до момента в който не ви смъкна, без значение дали ще отнеме 2 години! В леглото Козирогът е доста устойчив, само че монотонен и принципен. Понякога са груби и не разграничават болката от удоволствието.

Водолей – Колекционерът на играчки

Водолеите не са срамежливи, не се свенят да желаят техните култове и странни обичаи в спалнята. Бъдете сигурни, че под леглото им има кутия, цялостна със секс играчки. Не бъдете срамежливи – водолеите обичат да играете тяхната игра, по тази причина се впуснете в света на играчките и ексцентричния секс.

Риби – Хлъзгавият

Този воден знак обича да бъде обгрижван и ще ви възнагради за напъните. Те са прочувствени и склонни да се отдадат до дъно. Това е по-важно за тях от самия секс. Бъдете деликатни по какъв начин „ хвърляте мрежите си “, с цел да хванете тази объркана хлъзгава риба. Те в действителност не знаят какво тъкмо желаят и ще плуват далеко и колкото се може по-бързо, с цел да избягат. Въпросът е да ги уловите и опитомите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР