Много хора искат домовете им да са комфортни и стилни,

...
Много хора искат домовете им да са комфортни и стилни,
Коментари Харесай

Супер трикове, с които домът ви ще изглежда луксозен и скъп

Много хора желаят домовете им да са удобни и стилни, само че малко на брой имат средствата или концепциите, с цел да го реализиран. За благополучие, фантазията за дом, който наподобява първокласно, само че без да разорява жителите си, може елементарно да бъде осъществена - просто би трябвало да знаете по кое време и какво да извършите сами.

Захващайте се с боядисване



Боядисването е един от най-евтините и най-лесни способи да измененията всяка стая, въпреки и изборът на цвят да е мъчно решение. Имайте поради каква заобикаляща среда желаете да създадете.

Например, за стените в спалнята е подобаващ успокояващият темперамент на синьото и зеленото, до момента в който в домашния офис можете да привлечете силата с жълто.



Ако решите да наблегнете на неутралните тонове, по-късно можете да ги компенсирате с по-раздвижени мебели и украшения.

Добавете корнизи



Много домове са лишени от каквито и да било детайли, които да смекчават конфликта на стени и таван.

За да не наподобява стаята незавършена, можете да добавите корнизи.



С тях всяко пространство би изглеждало по-елегантно. Корнизите могат да бъдат купени от всеки магазин за строителство и ремонт, а монтажът им няма да отнеме повече от един уикенд.

Купете реставрирани мебели



Можете да сте сигурни, че когато си купите евтини мебели и стаята ви ще наподобява на ниска цена. Много добре изглеждащи старинни мебели на налични цени могат да бъдат открити в магазините за втора употреба.



С малко шлайфане, пребоядисване и лакиране те могат да се трансфорат в същинско богатство за дома.



Един от най-простите способи да превърнете дома си в по-уютно и първокласно жилище е да добавите възглавници. Освен че вършат стаята доста по-привлекателна, те могат да бъдат направени от съвсем всеки с обикновени шивашки умения.



Изберете ярки цветове за дамаска, а вътрешността им можете да напълните с нарязани остарели облекла или пък да си купите подготвен заряд.

Сменете дръжки и контакти



Повечето домове са оборудвани със общоприетоо изглеждащи контакти и дръжки на порти и шкафове. Ако ги промените с ретро изглеждащи предмети от антикварните магазини или с по-интересни модели, домът ви ще добие благороден тип.

Сменете осветлението



Осветлението в множеството домове също е скучно и общоприетоо. Смените старите плафони с екстравагантни полилеи от магазините за мебели втора употреба.

Проявете творчество с огледала



Поставянето на огледала на стратегически места из дома е елементарен метод да извършите една стая да наподобява по-голяма и по-светла. Поставете старите огледала в рамки или експериментирайте с разнообразни материали.

Напълнете дома си с растения



Свежите цветя и стайни растения са елементарен еко метод да добавите разкош в една стая. Освен това те прибавят прохлада в дома и усилват равнищата на О2.



Бамбукът е елементарно за развъждане и на ниска цена цвете, което може да пораства и във вода. И придава на стаята присъща спа атмосфера.

А в случай че спалнята ви е дребна и се чудите по какъв начин да натикате всичко в нея - прочетете ТЕЗИ БЕЗЦЕННИ ТРИКЧЕТА.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР