Много хора имат предвид, че преди да се публикува фотография

...
Много хора имат предвид, че преди да се публикува фотография
Коментари Харесай

Девойка пусна палава СНИМКА в мрежата, но изплаши мъжете, вместо да ги прелъсти

Много хора имат поради, че преди да се разгласява снимка в обществените мрежи, би трябвало деликатно да се прегледа, с цел да не се получи гаф пред целия свят поради непотребни неща, попаднали в фрагмента.

Но 28-годишната Британи не е направилала това, когато е разгласила фотографията си в Tinder (използван за онлайн запознанства). Тя театралничи на фрагмента покрай огледалото, седнала на скрин, облечена в черен корсет и сини дънки, а на главата си има лента на Мини Маус. Вниманието на потребителите, обаче, било привлечено от нещо друго, осведоми Daily Star.



Снимката на момичето е направена от гол мъж, чието тяло е покрито с татуировки. Именно той е провокирал неразбиране измежду интернет потребителите. Те се чудят дали той е бивше или сегашно гадже, а също и за какво девойката не е решила да разгласява друга фотография - без съмнителни допълнения.



Потребителят на Reddit tommie500 е споделил тази фотография с всички, пишейки, че след тази снимка заниманията в Tinder са му пристигнали малко допълнително през този ден.

"Ще пренебрегнем ли обстоятелството, че пред нея има гол мъж? ", "Защо я снима? Защо е гол? Толкова доста въпроси, толкоз малко отговори ", Харесва ми, че се е сложил по-близо до центъра, като че ли е най-важното във фотографията, а момичето е останало в ъгъла ", разясняват потребителите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР