Много грубо и брутално бяха нарушени Конституция, закони и правилникът

...
Много грубо и брутално бяха нарушени Конституция, закони и правилникът
Коментари Харесай

Нинова: Ползват клишето евроатлантизъм, за да си вършат задкулисието

Много жестоко и брутално бяха нарушени Конституция, закони и правилникът за работа на Народно събрание. Гласуваха се закони на първо и второ четене по едно и също време и ще го апелираме пред Конституционния съд. Това съобщи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по Българска национална телевизия.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява иронично, че през последните дни има открита коалиция сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДПС и Движение за права и свободи.

По думите ѝ депутатите не са имали и ред наличие за това, което се гласоподава в пленарната зала. Нагло и надменно прокараха тези 10 точки с болшинството, което имат, добави тя.

Налага се диктат на болшинството, което нито осведоми, нито съгласува, нито води диалог с партиите, които не са съгласни, добави Нинова.

Акцентира, че в решението, което е гласувано през вчерашния ден, е записано да се даде военна помощ на Украйна от Министерство на вътрешните работи - бронирана техника и аварийни елементи.

Според Нинова тази техника може да бъде потребна на българския народ в защитата на границата или при бедствия и повреди на наша територия. Поискала е уточнения от министъра на вътрешните работи и на защитата, само че не е получила никакви отговори.

" Натискайте копчетата, пращайте, без да знаят въобще защо става дума ", разяснява Нинова.

По отношение на " Росенец " са поискали пояснение какво ще последва от това, защото " Лукойл " са декларирали, че ще ни съдят. Ще скочат ли цените нагоре, ще нарастне ли петролът? - попита Нинова.

Българските деца ще могат да водят каузи против родителите си, малолетни и малолетни, НПО-тата ще могат да пишат стратегии за образование. Как това е положително? - попита Нинова.

Според Нинова се употребява клишето " евроатлантизъм ", с цел да се краде и да се върне задкулисието.

За уеб страницата " Миротворец " водачът на Българска социалистическа партия разяснява, че има 77 българи в него, а международният лист е от няколкостотин хиляди души. Световни организации желаят този уебсайт да се закрие, нашите евроатлантици ни споделят - " Няма нищо ", сподели още Корнелия Нинова.
ТЕМА преди 2 дни 1510 преди 2 дни 1731 преди 2 дни 3425
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР