Много е забавно и хубаво, когато господин Трифонов напише нещо,

...
Много е забавно и хубаво, когато господин Трифонов напише нещо,
Коментари Харесай

Тошко: Споделям позицията на господин Трифонов за Северна Македония

Много е занимателно и хубаво, когато господин Трифонов напише нещо, какъв отзив има, което значи, че е споделил правилни неща. Аз като жител безусловно споделям позицията на господин Трифонов. Имам вътрешно чувство, че хората от парламентарната ни група като жители безусловно споделят мнението на господин Трифонов, както и вътрешно чувство, че симпатизантите на " ИТН " го споделят, както и голяма част от българите. Това сподели Тошко Йорданов по Нова Тв.

Естествено е, че ще се опитаме да го използваме като тактика, тъй като в това няма нищо неприятно. Единственото, което беше за мен изненада, са няколко глупави изявления на тематика, че по този метод се търгували националните идеали на България. Въпреки че, в случай че човек седне да прочете какво е написал господин Трифонов, вътре ясно показва, че наложително изискване е македонците да стартират да съблюдават контракта за другарство и съдействие, и единствено да вметна, че това го има вътре в съдружното съглашение, което подписахме четирите партии. За Шенген го няма, само че това е надграждане, сподели още Тошко Йорданов.

Както е известно Слави Трифонов предложи България да влезе в Шенген и да паднат визите за българи за Съединени американски щати, в случай че подкрепим Северна Македония за влизането й в Европейския съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР