Много е вероятно Явор Бахаров да се отзове зад решетките

...
Много е вероятно Явор Бахаров да се отзове зад решетките
Коментари Харесай

Този път Бахаров може да влезе в затвора


Много е евентуално Явор Бахаров да се отзове зад решетките за няколко години. Това стана допустимо, откакто артистът бе арестуван с трева в неделя вечерта. Вчера на Бахаров бе повдигнато обвиняване за владеене на опиати. Проблемът е, че Бахаров има условна присъда за опиати от 2021 г, която е в четиригодишен изпитателн период, който още не е изминал.



Арестуваният Бахаров прекара нощта в Четвърто РПУ в София, след което е освободен. Според закона го грози санкция от 1000 лева, само че юристът му е безапелационен, че ще апелират и обвиняването и задържането на артиста, тъй като е хванат с незначително количество марихуана.

" В 99,99 % от случаите за такова количество марихуана, а точно 0,25 г, което е на стойност към малко над 1 лев, не се повдигат обвинявания. Във всеки един различен случай го третират като малозначителност, само че тук имаме обвиняване. Дори не знам дали това количество ще бъде задоволително за експертиза, камо ли за повторна такава ", сподели за " България Днес " юристът на Явор Бахаров Денислав Асенов.

Защитникът на артиста добави, че в случай че би трябвало да е почтен, не е сюрпризиран, че повдигнаха обвинявания на Явор.

" Не съм сюрпризиран, само че това, в което надълбоко имам вяра, е че в една правова страна законите би трябвало да се ползват по един и същи метод за всички членове на обществото. Това, че някой е прочут, известен, не би трябвало да води нито до олекотяване, само че и нито до утежняване на обвиняването, както се явява тъкмо този случай. "

Адвокат Асенов е безапелационен, че като че ли се обръща по-голямо внимание на Явор Бахаров единствено тъй като е прочут.



" Дори не знам дали това количество ще бъде задоволително за експертиза, камо ли за повторна такава.

" Това действие не би трябвало да попада в обсега на подсъдимостта - това са 0,25 грама марихуана, в които има дори и тютюн. " Заловени с по 1, дори с по 2 грама марихуана за персонална приложимост не им се повдига обвиняване съвсем в никакъв случай, прецизира бранителят на артиста.

" За мен това не би трябвало да е закононарушение, притежанието на толкоз незначително количество марихуана, и то за персонална приложимост... "

Асенов е безапелационен, че ще се апелира самото обвиняване, само че и задържането на Бахаров за 24 часа. Адвокатът добави най-после, че в този момент ще мисли каква отбрана да построи.

Миналата година, откакто бе наказан условно, Бахаров разгласи, че скъсва с досегашния си метод на живот, само че очевидно това са останали единствено думи. Този път се обрисува артистът да потърка наровете в действителност, само че както самият Явор сподели преди време: " Не ме е боязън да вляза в пандиза, има и по-лоши неща. "

Задържането в неделя е следващият проблем на артиста със закона.



Актьорът бе задържан от полицията в Банско, тъй като го сгащиха да кара след приложимост на алкохол, марихуана и кокаин. В тази събота полицейски патрул стопира за инспекция лек автомобил " Мицубиши " пред един от най-големите и скъпи хотели покрай начална станция на кабинковия въжен превоз. Ченгетата стопират Бахаров, тъй като форсира мотора и дрифтира.

Зад кормилото органите на реда виждат предостатъчно почерпения и надрусан Явор Бахаров. Звездният му статут не попречва на униформените да изпълнят отговорностите си. Проверяват го на място с дрегер за алкохол и с тест за опиати. И двете проби се оказали позитивни. След това Бахаров е отведен в полицейското ръководство. Задържан е за 24 часа и е формирано бързо произвеждане и по този начин се стигна до следващата присъда за артиста.

Тези му изцепки му докараха една година условно с 4 години изпитателен период. Прокуратурата го погна, че е карал пийнал - с 1,43 промила алкохол, и дрогиран с марихуана и кокаин. Тогава Темида му наложи и наложителни периодически срещи с пробационен чиновник за година. Само преди месец Бахаров спря да се вижда с пробационния си чиновник и още веднъж стъпва изкривено, само че този път едва ли ще се изплъзне от дългата ръка на закона.

Актьорът има и други присъди в предишното. Съден е за безчинство, както и за каране пийнал, само че по тях е оправдан. Затова и през 2021 година получи условно наказване. Заради това, че е в изпитателен период, опцията Бахаров да търка наровете в Казичене, където беше и Токев до неотдавна, е великански.

Като Токев

Бахаров върви по стъпките на кулинарния колос Андре Токев. Съдбите им са като две капки вода. Шефът полежа в Казичене, откакто бе сгащен да бръмчи пийнал на дърво със спукани гуми на Околовръстното шосе в София. Токев също бе в изпитателен период, което го закова, и Темида го прати на топло и прибави и остарялата му присъда към новата. Точно този сценрий грози и младия артист Бахаров.

Гаджето му Рая Пеева: Стоя компактно зад него!

" Стоя компактно зад Явор! Двамата сме дружно и не сме се разделяли, най-малкото поради някакви негови провинения.



Той самичък може да ви каже какво е правил и какво не. " Това показа актрисата и водеща в утринното шоу по Би Ти Ви Рая Пеева малко откакто през юни предходната година Бахаров бе наказан дефинитивно от Окръжния съд в Благоевград условно с четиригодишен изпитателен период. Актьорът бе хванат да кара след приложимост на алкохол и опиати през февруари 2020 година Разбира се, красивата Рая и тогава отбрани гаджето си, като изясни пред другари, че си потегля незабавно след зрелище да се грижи за Явор, като му готви.

Под 25 г имах в джоба



Това си е нищожен случай, под 0,25 г имах в джоба, сподели Явор Бахаров пред Би Ти Ви. " Незначителен случай е това, за който не трябва дори и да приказваме. На излизане от подготовка имах в джоба ми 0,25 г от въпросното вещество ", сподели артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР