Много е вероятно в следващите дни адресът на Европейската прокуратура

...
Много е вероятно в следващите дни адресът на Европейската прокуратура
Коментари Харесай

Европейската прокуратура в България ще се помещава на „Раковски“ 134


" Много е евентуално в идващите дни адресът на Европейската прокуратура в България да бъде в град София, ул. „ Раковски “ 134 ", съобщи министърът на правораздаването в служебния кабинет Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

„ Тя е празна сега и няма да има някой, който да бъде изпъден. Следващият стадий е кадровото поръчителство на европейските делегирани прокурори и тогава те ще имат всички условия, с цел да работят без значение и да открият завесата над някои проблеми, които българската прокуратура не съумя да направи “, разясни Зарков пред БНР.

От думите му се разбра, че през вчерашния ден е подписал писмо до районното министерство и регионалния шеф, защото постройката е частна държавна благосъстоятелност и би трябвало да се даде целево на Висшия правосъден съвет, който пък да я даде на европейските делегирани прокурори.

В края на 2017 година етаж от емблематичната постройка бе даден на НФСБ. През 2019 година партия „ Воля “ на Веселин Марешки също получи офис там. В постройката беше и централата на Съюз на демократичните сили, като партията е показана в последните няколко Народното събрание в коалиция с ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР