Много е важно да работим по-бързо. Бих призовал от ГЕРБ

...
Много е важно да работим по-бързо. Бих призовал от ГЕРБ
Коментари Харесай

Петков за коалиционното споразумение: Призовавам ГЕРБ да работят по-бързо и по-старателно

Много е значимо да работим по-бързо. Бих призовал от ГЕРБ да работят по-бързо и по-старателно, с цел да имаме опцията да приказваме още този уикенд. Искам да видя какво тъкмо значи съдружното съглашение. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков по отношение на предлагането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде подписано съдружно съглашение с небосвод от три години.
Прочетете още
„ Към този миг не можем да приемем нищо, преди да забележим действително какво оферират. Но би трябвало да го предложат оптимално най-бързо. Защото на 6 март ще спазим обещанието си и Николай Денков ще подаде своята оставка. Ние желаеме държавното управление да продължи и имаме вяра на Мария Габриел – тя би трябвало  да е идващият министър председател. Но това би трябвало да се случи оптимално скоро, 10 дни е прекомерно дълъг интервал ”, добави Петков.

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” настоя да се срещнат с предлагането на ГЕРБ, с цел да схванат какво от групировката на Бойко Борисов считат за регулаторите и правосъдната власт. „ Това са значимите неща, които ни интересуват като жители, освен като политици ”, акцентира той.

Петков беше безапелационен, че диалогът за министри става вторичен, в случай че нямат явен отговор за регулаторите, Висшия правосъден съвет и службите, съобщи Нова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР