Много е важен правилният избор на обеци. И тук не

...
Много е важен правилният избор на обеци. И тук не
Коментари Харесай

Как обеците променят съдбата на всяка жена?

Много е значим верният избор на обеци. И тук не става въпрос толкоз за външния тип на дамата, която ги е поставила, а за енергийната стойност, която те носят.

Трябва да уточним, че не всички обеци имат вълшебен свойства. Според специалисти, пластмасовите бижута няма да оказват помощ, да вземем за пример, да се предпазите от зли очи. Най-добре е да се сдобиете с бижута от благородни метали - злато или сребро - или бижута, украсени с камъни.

В същото време другите метали и камъни имат друго влияние върху притежателя си. В взаимозависимост от равнището на въздействие, продуктите са разграничени на три основни детайла: огън, земя и вода.

За да привлечете мъж: „ огнени “ обеци.

Камъни: рубин, ахат, цитрин, кехлибар, гранат, оникс

Метал: злато
 Носете този вид ОБЕЦИ, в случай че желаете да имате КЪСМЕТ Носете този вид ОБЕЦИ, в случай че желаете да имате КЪСМЕТ
Не си мислете, че обеците са просто едни декорации. В тях има сила, която можете да привлечете на ваша страна, стига да знаете коя е...

В този случай самият детайл приказва самичък за себе си. Тези обеци подхождат на притежателите на ослепителен темперамент, дейни и мощни. Те подаряват с мощна сила и прибавят сила за целия ден. Бижутата ще бъдат единствено за дами, които имат бизнес и са непрекъснато потопени в него. Също по този начин, „ огнените обеци “ имат мощни любовни свойства. С тях една жена наподобява мечтана и притегля повече вниманието на мъжете.

Експертите предизвестяват да не носите такива бижута от самото начало: в зрелост рискувате да останете без сътрудник и да изживеете живота си сами. Има възможност с годините вашият темперамент единствено да се утежни, по-често ще изпитвате експанзия и раздразнителност за дреболии.

Срещу вълшебства: „ водни “ обеци
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР