Много е удобно на служебния кабинет да работи без правителство

...
Много е удобно на служебния кабинет да работи без правителство
Коментари Харесай

Свиленски негодува: Както е тръгнало до Коледа няма да има редовен кабинет

" Много е комфортно на служебния кабинет да работи без държавно управление и без надзор. Как да създадем държавно управление, когато 40 дни президентът не връчва мандата. Както е тръгнало консултациите ще завършат към Коледа. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиденски

Това е несериозно държание към парламентарната народна власт - призоваваме да си внесат бюджета и да се връчват мандатите. В този бюджет ги няма 70 % от поддръжката за бизнеса, стопанската система и българските жители, посочи още той.

Свиленски даже предизвести, че се стигне до обществени митинги от 1 януари, в случай че не бъде импортиран бюджет на страната.

Червеният народен представител изрази вяра ГЕРБ да откри опция да направи държавно управление, само че още един път акцентира, че от Българска социалистическа партия са декларирали, че мандат с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " няма да поддържат.

" Провеждаме тези срещи, с цел да забележим към какво може да има обединяване. Засега виждаме на 95% покриване на стратегиите в обществената част с " Продължаваме Промяната ", добави депутатът.

Свиленски аргументира и поисканата от ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев.

" Поискахме да бъде поета отговорност от министъра на вътрешните работи, тъй като този драматичен случай е емблемата, знакът, това, което вижда обществото от неправилното и нереформирано ръководство на Министерството на вътрешните работи ", сподели още Георги Свиленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР