Много е разпространено схващането, че употребата на мазни храни влияе

...
Много е разпространено схващането, че употребата на мазни храни влияе
Коментари Харесай

7 мазни храни, които ще ти помогнат да отслабнеш

Много е публикувано схващането, че използването на мазни храни въздейства на тежестта и заради тази причина главно трупаме непотребните килограми. Истината обаче е напълно друга! Единствените нездравословни мазнини са така наречен транс-мазнини, а всички останали освен могат да ни бъдат от изгода, а и да оказват помощ за регулирането на тежестта ни! Ясно е, че няма да стане единствено, в случай че се прибавят положителните мазнини към дневното меню и да зачакате, че ще отслабнете бързо и елементарно. Обаче консумирането на разнородни хранителни артикули сигурно би ви помогнало да свалите непотребните досадни килограми.
Ако желаете да можете да контролирате тежестта си и да живеете по-здравословно, безусловно включете в менюто си тези храни, които са извънредно богати на мазнини.
1. Авокадо
То ще обезпечи на вашето тяло доста скъпа композиция от здравословни храни, фибри и витамини.
2. Ядки
Въпреки че ядките са много богати на калории, те ще съумеят да ви държат сити за по-дълго време и ще намалят количеството на останалата храна, която ще консумирате.
3. Кокосово масло
 Уникално! Пийте това всяка заран Уникално! Пийте това всяка заран
Понякога ни се желае още с отварянето на очите си да получаваме порция сила, която да не доближава своя предел. Мислим си, че всички оне...
Дългогодишните изследвания са потвърдили, че когато хапвате кокосово масло вие увеличавате своята сила, а също по този начин то подтиква метаболизма и може в допълнение да изгори до 120 калории дневно. Включвайки кокосовото масло в ежедневното ви меню, вие ще намалите общия банкет на калории.
4. Сьомга
Сьомгата е доста богата на омега-3 мастни киселини. Безспорно това са най-хубавите мазнини за човешкото тяло.
5. Пречистено масло Гхи

Според технологията на производство на това масло, кравето мляко се пречиства откакто е оставено да се превари добре за даден интервал от време. Чрез този способ се отстраняват млечния белтък и холестерина, считат експертите.
 Диетолог: Това са храните, които смъкват мазнините от корема Диетолог: Това са храните, които смъкват мазнините от корема
Лекарят и ефирен водещ Александър Мясников изясни по какъв начин да се отървете от мазнините по корема. Той описа за това в ефира на телев...
Това масло е източник на мастно разтворимите витамини - А, Д и Е. Както при кокосовото масло, и то е формирано от средно-верижни мастни киселини, които се трансформират мигновено в сила, тъй като се обработват непосредствено от черния дроб.
6. Яйчен жълтък
Обратно на признатото разбиране,че яйцата могат да са рискови и да доведат до увеличение на холестерола или да докарат някоя сърдечна болест, последните изследвания, които съпоставят диети с и без яйца демонстрират, че яйцата могат да се употребяват умерено без терзание за здравето.
7. Зехтин 
Използвайте го единствено в естествен тип, без никакви термични обработки. Чудесен е за овкусяване на салати, той ще поддържа формата ви стройна и хубава. Освен това е и доста здравословен.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР