Много е лесно, когато се работи в големия град да

...
Много е лесно, когато се работи в големия град да
Коментари Харесай

Фандъкова опроверга „Спаси София” за жълтите паветата: Да не показват рисунки по социалните мрежи

„ Много е елементарно, когато се работи в огромния град да се политизират дейностите. За страдание, амбициозни млади политици се изкушават да употребяват операции и погрешни изказвания, които компрометират работата на стотици хора. Кметът не реди паветата, само че осигуряваме надзор. Не е правилно, че няма подобен, има непрекъснат контрол, само че поради мощната операция се основава неверно усещане ”. Така пред Българска национална телевизия столичния кмет Йорданка Фандъкова отговори на вчерашното видео на „ Спаси София ”, които настояват, че ремонтът на жълтите павета към Народното събрание е фалшив.

Тя разясни, че не се ремонтира всичко – „ Пренареждат се паветата единствено където се движи превозът, само че не и в пешеходните зони пред Народното събрание и пред паметника на „ Цар Освободите ”, тъй като няма наличност ", посочи тя като добави, че паветата са монумент на културата.

„ Ще се работи единствено в секторите с огромни пропадания. Пренареждат се остарели павета, само че основата беше заздравена ”.

Фандъкова сподели и фотоси какви пропадания са поправени след ремонта – „ Искам да се види, с цел да не се демонстрират рисунки по обществените мрежи ”.

„ Не са супер, само че са подредени по съблюдаване на технологията. Не дава отговор на истината, че се режат цели павета, никой не може да си разреши това. Има доста счупени, като от тях се взимат части, с цел да се попълни границата ”, посочи кметът на София.

В понеделник придвижването ще бъде пуснато. Засега няма решение за ограничение на придвижването в този сектор.

Също в понеделник стартира цялостната реорганизация на улица „ Кукуш ” - замяна на канализация, водопроводи, ново осветяване.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР