Много драма се лее заради днешното решение на Конституционния съд

...
Много драма се лее заради днешното решение на Конституционния съд
Коментари Харесай

Журналистка: Много драма се лее заради решението на Конституционния съд понятието „пол“

" Много драма се лее поради днешното решение на Конституционния съд понятието „ пол “ да се схваща единствено в неговия биологичен смисъл. Неизтрезняващи демократични стожери вият протяжно, че сме застинали в Средновековието, обичани тетки кършат кахърно пръсти, необразовани политически пиявици вършат опити да употребяват тематиката като трамплин.

Но откровено се впечатлих от тези няколко умотворения, които несъмнено са дело на прогресивни и начетени мозъци ", във Facebook и се стопира на тях.

" Изобщо няма никакъв смисъл, в случай че полът се мисли само като биологичен. "

" Преход от един към различен пол. "

" Много интерсекс хора не желаят да бъдат писани мъже или дами. "
 Конституционен съд: По Конституция полът може да бъде единствено биологичен Конституционен съд: По Конституция полът може да бъде единствено биологичен
Понятието „ пол “ съгласно Конституцията следва да се схваща единствено в неговия биологичен смисъл. Това постанови през днешния ден Конституцио...

" Има психологичен пол. "

" Има хора, при които няма сходство сред биологичния и гражданския пол. "

Добреее, разбрахме, че Ганьо не схваща, че науката е средновековно разбиране, а полът не се дефинира от генетични фактори. Само не мога да схвана, щото и аз съм си Ганьо, мога ли на следващия ден да направя преход към самодива? Не звучи ли добре? Пол - самодива.

Още едно допълнение към безкрайната броеница с полове, м? Отвътре ми идва, сегашната обвивка на средностатистическа жена ме потиска и депресира. Цял живот съм знаела, че съм самодива! И не, феята не е създание от приказките, действителен пол си е, ей ме мен - живото доказателство съм! Фея! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР