Много динамичен, с много конфликти, но и много свършена работа-

...
Много динамичен, с много конфликти, но и много свършена работа-
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Догодина българските граждани ще усетят силата на бюджета

Много динамичен, с доста спорове, само че и доста свършена работа- по този начин характеризира през днешния ден в Пловдив миналия политически сезон ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя сложи като край на всичко признатият в Народното събрание на годишен бюджет, който дефинира като доста добър и харесван от всички . На уточнението, че президентът Радев внесе в Конституционния съд някои негови елементи, тя отговори, че и президентът има право на мнение и по-важно е решението на съда. " За нас този бюджет е доста добър, с добър стопански напредък и положителни индикатори, с многосредства за политики и мисля, че българските жители следващата година ще имат опцията да усетят силата му ", сподели Караянчева.
На въпрос за какво Народното събрание не глоби харченето на държавното управление на остатъка от бюджета, ръководителят на Народно събрание съобщи, че Народното събрание в никакъв случай не е налагал наказания. " Това е решение на държавното управление и мисля, че средствата, които се дават, се дават за действителни обекти, ето през днешния ден откриваме сектор от автомагистрала Струма. Там, където има път, има живот и виждате каква е обстановката в Южна България, в Пловдивско, каква е, когато е покрай автомагистрала. "
Цвета Караянчева участва в Пловдив на церемонията по разпределяне на премиите " Чудесата на България " на в. " Стандарт ". Тя връчи премията за най- добър археолог на годината на доцент Бони Петрунова, шеф на Националния исторически музей за откриването на златното богатство на Калиакра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР