Много често в последните тримесечия имаме низходящи ревизии при данните

...
Много често в последните тримесечия имаме низходящи ревизии при данните
Коментари Харесай

Анализатор: Германия от икономически мотор се превърна в болния човек на Европа

Много постоянно в последните тримесечия имаме низходящи проверки при данните за Брутния вътрешен артикул при прогнозите за Брутен вътрешен артикул за Европа. Това значи, че имаме ясна низходяща наклонност и сигнали, че растежът в еврозоната в прогнозите е надценяван. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria финансовият анализатор Борис Петров.

Според него в прогнозите за 2024 година, които за множеството страни в еврозоната са за назад връщане към напредък, няма да се осъществен и ще бъдат ревизирани надолу, само че следва да стане ясно с какъв брой тъкмо.
Видях прогнозата за Германия и тя е ревизирана надолу с близо 0,6%, което в действителност е сериозна проверка надолу. Много постоянно към този момент в икономическо отношение Германия от мотора на Европа, към този момент се загатва като болния човек на Европа.
По думите му проблемите на Германия може би се крият още в основаването на еврозоната, която съгласно него е по-скоро политически, а не стопански план, в което в действителност е казусът.

Като огромен проблем в дълготраен проект Борис Петров уточни енергийната политика на Европа. Старият континент към този момент близо две десетилетия затваряше свои лични мощности, блокираше собствен личен рандеман на изкопаеми горива, с което се вкара сама във все по-голяма взаимозависимост от Русия, Норвегия, Алжир, а през последните две години и Съединени американски щати, уточни още анализаторът.  

Цялото изявление вижте във видеото.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР