Много често в ежедневието си се сблъскваме с необичайни истории.

...
Много често в ежедневието си се сблъскваме с необичайни истории.
Коментари Харесай

Мъж видя нещо много странно на СНИМКА на умиращата си жена, а дни по-късно...

Много постоянно в всекидневието си се сблъскваме с необикновени истории. За страдание, в множеството случаи не им обръщаме внимание.

Една такава невероятна история ще ви разкажем през днешния ден. Тя е от живота на едно най-обикновено семейство с три деца, които живеели в хубава къща и разполагали с всички нужни улеснения.

Един ден госпожа Бригет схванала, че е бременна с четвъртото си дете. Бременността протичала доста добре, Хъни била спокойна и щастлива и се наслаждавала на опцията, че ще стане майка за четвърти път.

ВИДЕО бебефон снима бяла ръка да допира спящо дете, майка му онемя от смут!

Радостта на господин и госпожа Бригет била голяма, когато лекарите им съобщили, че бебето няма да е едно, а ще са цели две.

Раждането минало без спънки, бебетата - момче и момиче, се появили на бял свят с цезарово сечение. Проблемите почнали по-късно.

Родители сложиха гумена ръкавица, цялостна с ориз, върху бебето си! Причината е потресаваща
След раждането положението на Хъни внезапно се влошило. Лекарите й разкрили рядка патология - емболия на околоплодните води. Подобно затруднение се среща доста рядко, само че много постоянно приключва с летален край.



Състоянието на младата жена ставало все по-зле и по-зле и когато всички се готвели за най-лошото, брачният партньор й забелязал нещо доста забавно на една от старите й фотоси, което преобърнало хода на събитията.

Какво тъкмо забелязал господин Бригет и какво се случило с умиращата му брачна половинка по-късно, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР