Много често се случва да приемаме някои неща за нормални.

...
Много често се случва да приемаме някои неща за нормални.
Коментари Харесай

Вредните навици във връзката които смятаме за нормални

Много постоянно се случва да одобряваме някои неща за естествени. Връзките не вършат изключение в това отношение. Да, значимо е да одобряваме индивида до нас с всичките му плюсове и минуси, само че би трябвало да знаем и по кое време тези минуси са нездравословни за взаимоотношенията.

Една от най-честите неточности (може да се дефинира и като нездравословен навик) е да упрекваме половинката си за минали неточности. Щом сме заровили един път томахавката, то тя би трябвало да остане подземен, а не от време на време да подсещаме за нея.

Няма и никакъв смисъл да се състезаваме между тях кой е бил по-наранен от предходните връзки. Така хабим непотребна сила и внасяме излишно напрежение и ужас. Много по-здравословно би било да се оправим с казуса или просто да го преглътнем.

Другото, което по никакъв начин не е добре за връзката, а и за нас като хора, е да сдържаме възприятията и страстите си. Когато сътрудникът ни е сгафил, просто би трябвало да кажем какво ни нервира и тревожи, а не да го сдържаме в себе си и да вършим неща, които знаем, че го вбесяват - единствено и единствено да му го върнем. Разговорът постоянно е по-добрият вид, даже той да прерасне в спор. Само по този начин ще почистим гледните точки.

Много постоянно се случва и да ревнуваме, обикновено е. Но би трябвало да знаем къде е границата. Защото тази ревнивост може да прерасне в по-сериозни неща. Това да следим с кого си приказва или написа, е знак, че нямаме доверие на индивида до нас. А би трябвало, само че, несъмнено, не и сляпо. В последна сметка обаче не би трябвало да го упрекваме и за нашите прочувствени положения. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР