Много често, особено когато минаваме под подлезите и чуваме музика

...
Много често, особено когато минаваме под подлезите и чуваме музика
Коментари Харесай

Ще останете без дъх, когато видите и чуете това изпълнение на тази улична музикантка! Ето защо я напълниха с пари (ВИДЕО)

Много постоянно, изключително когато минаваме под подлезите и чуваме музика или ария от някой махленски музикант. В множеството случаи отминаваме, без да обръщаме изключително внимание. Но не е подобен случая с тази жена, която пееше „ Аве Мария “. Калъфът, който беше поставила пред нея, беше претъпкан от монети и банкноти. Това се случваше, с помощта на съвършения й глас и божественото й осъществяване на тази прелестна ария.

Да й се чуди човек за какво е стигнала до това състояние с тези гласови данни. Освен пеенето, също по този начин й се отдава и свиренето, както ще видите от видеото по-долу. С този неин гений, тя умерено може да стартира да обикаля света, сигурно ще събере задоволително пари, с цел да може да си обезпечи прехраната и в бъдеще. Аве  — латинска фраза, която римляните употребявали в качеството ѝ на приветствия. В превод значи „ здравей “ или „ довиждане “». Фразата е повелителна форма на глагола aveo (превежда се като „ бъди здрав “).

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР