Много често, когато видим пари на улицата, изобщо не се

...
Много често, когато видим пари на улицата, изобщо не се
Коментари Харесай

Намерените на улицата пари не са късмет, а знак, че…

Много постоянно, когато забележим пари на улицата, въобще не се замисляме, преди да посегнем към тях. Просто се радваме на находката си и продължаваме напред. 

Някои отдават това на шанса – въпреки всичко са се озовали на точното място в точното време. Според експертите обаче в тази ситуация въобще не става въпрос за шанс!

Езотериците и нумеролозите са на мнение, че откритите на улицата пари са един от методите на Вселената да притегли вниманието ни и да ни съобщи своето обръщение. И че зад непредвидения „ шанс “, който ни е споходил, се крие голям нравствен смисъл.

Вселената непрестанно се стреми да ни обезпечи материално благоденствие. Но от време на време ни изпраща и по-конкретни, забележими сигнали, които могат да са под формата на една такава случайна монетизация.

Например, в случай че в изцяло безнадеждна обстановка откриете на улицата банкнота, това е знак за енергийното проявяване на висшите сили. Чрез банкнотите или монетите ви се оказва помощ.

Освен всичко друго, има значение и какъв е номиналът на откритата от вас банкнота. Хубаво е, в случай че на нея участва цифрата 10. В нумерологията десятката се счита за знак на благоденствие, ясно схващане и нови открития.

Така че, в случай че инцидентно на улицата сте намерили банкнота с тази цифра, пригответе се за обстоятелството, че би трябвало да отворите нова страница в живота си. Трябва да проявявате самодейност и да не се страхувате от смели дейности и каузи и да приложите истинските си хрумвания с цялата си увереност.

В края на краищата, триумфът е обезпечен, тъй като можете да разчитате на благоволението и помощта на висшите сили.

От антични времена на парите се придават разнообразни алегорични смисли. А всяка банкнота има своя специфична история. Това се дължи на обстоятелството, че използвайки парите, хората им трансферират част от своята сила. Затова дружно с находката се предава и силата на предходния й притежател.

Парите са и знак на власт. Колкото повече имате, толкоз по-високо на обществената стълбичка се намирате.

В китайската просвета парите са знак и на шанс. Намирането на пари приказва, че скоро ще се случи някакво събитие, което ще ви донесе благополучие.

Според езотериците в нравствен проект инцидентното приемане на пари демонстрира, че човек е оценен от висшите сили. Това могат да бъдат духове, ангели или даже душите на нашите близки, избрали да поддържат връзка с нас по този метод.

По предписание хората намират на улицата доста по-често монети. Има доктрина, че в това се демонстрира връзката с душите на мъртвите.

Знаците на духовния свят могат да одобряват разнообразни форми, тъй че намирането на пари може да се преглежда и като тип знак, който, в случай че бъде вярно разяснен, може да даде потребна информация от висшите сили.

И не си мислете, че това е съвпадане. Следващия път, когато намерите банкнота или монета на пътя, знайте, че за това си има специална причина! /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР