Много често жените правят грешки с поддържането на външния си

...
Много често жените правят грешки с поддържането на външния си
Коментари Харесай

Вижте какво кара мъжете да отвръщат глава от жените

Много постоянно дамите вършат неточности с поддържането на външния си тип и в държанието си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, даже отблъскващи. Понякога дамите неправилно считат, че мъжкото им държание притегля мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от нежно и нежно женско държание, което им работи притегателно като магнит. Кои са нещата у дамите, които мъжете не харесват и считат за отблъскващи?

Гримът
Прекалено мощният грим има противоположния резултат за мъжете. Въпреки че дамите си мислят, че наситеният грим акцентира тяхната хубост и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил безапелационен, че придържането към натуралната визия е надалеч по-секси.

Косата
Отново сходно на грима, мъжете избират натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, само че несъмнено мъжете не са на вашето мнение, най-малко множеството от тях.

Окосмяването
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и неустрашимост. Ето за какво едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко допустимо постоянно да сте безпрепятствено епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.

Хигиена на устната празнина
Лошият мирис, миризмата на цигари или кафе са измежду най-отблъскващите, изключително в случай че мъжът е непушач.

Алкохолът
Въпреки ширещата се максима „ пияна жена, радостен креват “, доста малко мъже биха одобрили нелепата панорама на пияна жена, изглеждаща по-скоро безпомощно, в сравнение с секси.

Негативността
Широко публикувана женска линия е отрицателното говорене за другите или за живота по принцип. Мъжете не обичат мрънкащи дами. Това ги нервира. Друг е въпросът, че те самите също го вършат.

Нецензурните думи
Много мъже считат, че няма по-отблъскващо нещо от жена, пускаща по 5 псувни в едно изречение. Грубиянското каруцарско държание у някои дами работи извънредно непривлекателно на мъжете.

За потребностите
Няма мъж, който да обича дами с високи искания за прехрана. Обичате да се глезите със скъпи дрешки, парфюми, козметика, почивки? Мъжете не обичат златотърсачки. Дори да откриете сходен, такива връзки не устоят дълго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР