Много бременната Риана подгря предстоящото си представяне на Оскар-ите с

...
Много бременната Риана подгря предстоящото си представяне на Оскар-ите с
Коментари Харесай

Бременната Риана показа 10-месечния си син и обясни защо е намръщен

Много бременната Риана подгря идното си показване на " Оскар " -ите с редки фотоси, на които тя и синът ѝ се забавляват вкъщи.

Преди ден Риана изненада почитателите си, като разгласява страхотна фотография на очарователния ѝ 10-месечен наследник, който тя споделя с нейният другар – рапърът A$AP Rocky.
Бременната изпълнителка на шлагера " Umbrella " се появи в Instagram, с цел да покаже фотоси на момченцето си. Тя шеговито показа, че то е смутено, тъй като ще пропусне осъществяването ѝ онлайн на премиите " Оскар " през 2023 година, а братчето или сестричето му в нейният стомах ще участва на тях.
" Ето го синът ми, когато разбра, че братчето му ще отиде на Оскарите, а не той ", написа Риана под фотографията на момчето, което наподобява очарователно намръщено.
                             

На друга фотография се вижда по какъв начин Риана държи момченцето си, чието име към момента не е разкрито, до момента в който то гледа музикалните клипове на майка си на преносимия компютър. А в клип, прибавен към обявата, хип-хоп наследникът се смее, до момента в който подскача в скута на Риана. Толкова е сладко, нали!

За идното си показване на " Оскар " -ите Риана възнамерява да изпее сингъла си " Lift Me Up " от кино лентата " Черната пантера ": Уаканда вечно ", който е номиниран за най-хубава истинска ария.
Това е първата номинация на Риана и тя ще се изправи против предходната победителка Лейди Гага, която получи номинация за песента си Top Gun: Maverick " Hold My Hand ". 

Макар да се майтапеше, че синът ѝ ревнува от предстоящото братче или сестриче, напъните на Риана да резервира в загадка втората си бременност бяха похвални.
Феновете нямаха визия за бременното коремче на Риана, до момента в който тя не го разкри по време на невероятното си шоу на полувремето на Super Bowl LVII!
Оказа се, че даже самият татко на Риана не знаеше, че звездната двойка чакат дете, до момента в който тя не изнесе осъществяването си на стадион State Farm.
                             

И макар че остана относително дискретна във връзка с бременностите си, майчинството несъмнено наподобява се е отразило на Риана, защото тя описа за него по време на изявление, промотиращо шоуто ѝ Savage X Fenty Vol. 4.
" Животът стартира изначало, когато станеш родител, това е живот, който в никакъв случай не си познавал преди ", сподели тя пред Access Hollywood.
" Когато бебето ме огледа в очите, цялата ми душа е като... не мога да кажа дали е студена или гореща ", сподели тя. " Усещането просто е неповторимо ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР