Много безполезна среща, никаква конкретика, не се изложиха никакви доводи

...
Много безполезна среща, никаква конкретика, не се изложиха никакви доводи
Коментари Харесай

Делян Пеевски от МС: Роди се новата коалиция Путин“

Много безполезна среща, никаква конкретика, не се изложиха никакви доводи дерогацията да не бъде прекъсната незабавно. Нещата са чудовищни. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски направи такива изказвания в Министерски съвет, очевидно и той напуснал срещата на Съвета за сигурност предварително както и представителите на ГЕРБ и недочаквайки формалното изказване, което е планувано. До него застанаха Хамид Хамид и Йордан Цонев, само че останаха безмълвни, а след изказването си Делян Пеевски не отговори на журналистически въпроси.

" Новата коалиция ще се роди от Българска социалистическа партия, Възраждане и " Продължаваме промяната ". Коалицията " Путин " е реалност ". С такова отвращение излезе на трибуната в Министерски съвет ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски след Съвета по сигурността при премиера. До него застанаха Хамид Хамид и Йордан Цонев, само че останаха безмълвни, а след изказването си Делян Пеевски не отговори на журналистически въпроси.

Той също както ПГ на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова малко по-рано дефинира провелия се Съвет по сигурността към Министерски съвет като ненужен - безполезна среща и загуба на време за Движение за права и свободи. Пеевски не е чул доводи за какво би трябвало да продължи и да не бъде спряна дерогацията на съветски нефт. Видяло се и че организация " Митници " не си е свършила работата - глобите са били нарушавани. Движение за права и свободи ще подадат сигнали до прокуратурата и ДАНС, никаква работа не е свършила Агенция " Митници " и не са направлявали къде са отивали доставките на горива. 60% от горивата в България са напуснали в посока разнообразни дестинации на Украйна. " Чудовищна спекулация, по-чудовищна даже от следствието на Politico за " Лукойл ".

" Ще продължи да се цялостни незаконният съветски режим със стотици милиони от България, безпричинно. Говори се без изясненост, че трябвало да остане за март това нещо, никакви доводи не чухме, готвели се за нещо в рафинерията, нещо да прави, някакви хора изясняват някакви екипи. Никаква изясненост, видя се, че ще има гласоподаване в Народното събрание ", разяснява Пеевски.

Той чака да види през днешния ден дали от Москва се командва българският парламент и българското държавно управление.

" За нас българските жители бяха напълно ощетени от дерогацията, а незаконният съветски режим се обогати под погледа на благосклонни взор на държавното управление ", сподели още Пеевски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР