Много българи избраха да обединят почивните дни около 1 и

...
Много българи избраха да обединят почивните дни около 1 и
Коментари Харесай

Мащабни стачки на фериботите в Гърция. Как да постъпят нашите сънародници?

Много българи избраха да обединят почивните дни към 1 и 6 май , с цел да ги прекарат в Гърция . Техните проекти обаче може да се трансформират поради плануваните за на следващия ден всеобщи протестни дейности , които съответстват и с формалното разкриване на новия туристически сезон в Южната ни съседка. Това оповестиха от онлайн платформата „ Ние, потребителите “. 

Очаква се моряците да спрат работата на пристанищата и всички кораби и фериботи да останат на място в продължение на цяло денонощие .

Повечето българи се придвижват с колите си до водните сектори , само че за достъпа до островите разчитат на морския превоз.

В случай, че сте възнамерявали напредване с ферибот, е потребно да имате поради опциите, с които разполагате. Ако сте закупили билет за пътешестване с ферибот или транспортен съд , компанията най-вероятно към този момент ви е уведомила за преустановяването на работата им поради идната стачка.

Тези от вас, които към момента не са взели билета си на хартия, да не го вършат, а да изискат да го анулират и да получат парите си назад . В случай, че билетите към този момент са у вас, би трябвало да ги върнете и да подадете поръчка за възобновяване на сумата .

Възможен вид е да опитате да измененията датата на пътуването , само че имайте поради, че разписанията на фериботите в дните след стачката също могат да бъдат наранени. Опция е и да презаверите билетите за идващото посещаване – свое или на близки и познати, защото хубавите месеци предстоят.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР