Много анализатори спекулират, че Everlodge (ELDG) може да задмине утвърдени

...
Много анализатори спекулират, че Everlodge (ELDG) може да задмине утвърдени
Коментари Харесай

Нов алткойн заема лидерската позиция: Ще надмине ли Етериум и XRP през 2024 г.?

Много анализатори спекулират, че Everlodge (ELDG) може да задмине одобрени играчи като Етериум (ETH) и XRP до 2024 година

Понастоящем Everlodge е във фаза на предварителна продажба – трогателен стадий, който разрешава на ранните вложители да се включат в начален стадий на това, което може да бъде идващото огромно нещо в света на криптовалутите. Нека да разгледаме въпроса от близко.

Ядрото на екосистемата на Everlodge (ELDG) и нейният пазарен капацитет

Everlodge обрисува новаторски курс в областта на недвижимите парцели, като показва изключителна опция: частична благосъстоятелност върху луксозни ваканционни жилища и първокласни парцели, с помощта на мощната композиция от NFT (незаменяеми токени) и блокчейн технология.



Помислете дали не желаете да притежавате дял от изискана вила в Маями или петзвезден парижки хотел. Такива фантазии могат да станат постижими посредством Everlodge , който издава парцели, под формата на NFT и ги фракционира.

Дори дял от едвам $100 може да ви направи непълен съсобственик на първокласно имение, а с повишаването на цената на парцела ще нарасне и вашата инвестиция.

Но това не е всичко. Функцията Launchpad на Everlodge служи като трамплин за разработчиците на парцели, улеснявайки набирането на капитал и предлагайки център за търговия с парцели, подкрепени от NFT. След това има Rewards Club – извънредна зона, която предлага безвъзмездни престои на първокласни места, с опция за препродажба на нощувки за спомагателен приход.

Централно място в тази революционна платформа заема токенът ELDG. Освен като транзакционна валута, ELDG предлага механизми за стейкинг и заплащане, което разрешава на притежателите да печелят разнообразни криптовалути като въздържан приход.

Понастоящем цената на ELDG е примамлива – $0.023 по време на шестия стадий на предварителна продажба, само че тя ще се усили в идващите етапи. Анализаторите на промишлеността са оптимистично настроени за бъдещето на токена, като предвиждат удивителен скок от 3,000% през 2023 година, откакто той бъде регистриран на огромните тържища.

Със своя находчив метод и завладяващи оферти ELDG има всичко належащо, с цел да измести 10-те най-големи криптовалути. Нещо повече, откакто Етериум се бори за мащабиране на мрежата си, а Ripple е изправенa пред регулаторни спънки, Everlodge се обрисува като водещ план в конкуренцията за революционизиране на пазара на недвижими парцели на стойност $280 трилиона.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уеб страница или да се присъедините към общността им тук .

Етериум (ETH): В очакване на пробиви и обсъждане на други възможности

Светът на Етериум без подозрение се движи като влакче в увеселителен парк. От скока си през второто тримесечие, когато се изкачи от $1,377 до възхитителните $2,135, Етериум от този момент пое надолу, като цените се двоумят към $1,600, прекъсвайки преди този момент възходящата инерция.

И въпреки всичко е от решаващо значение да не одобряваме този спад на цените като знак за цялостното положение на Етериум. Гордеейки се със забележителната TVL от $21 милиарда, процъфтяващото DeFi пространство е удостоверение за трайната прелест на Етериум и основната му роля в крипто сферата.

За лоялните към Етериум се следи възходящо неспокойствие, защото криптовалутата е в сянката на съпротивата от $2,100 към този момент повече от година. Макар да имат вяра в дълготрайните вероятности на Етериум, мнозина от тях търсят благоприятни условия като предварителната продажба на Everlodge, с цел да усъвършенстват облагите си в това време.

Ентусиастите на Етериум с неспокойствие чакат криптовалутата да преодолее бариерата от $2,100, считана за значим стадий. Ако Етериум сполучливо преодолее това затруднение, това би могло да проправи пътя за постигане на границата от $10,000. Дотогава ELDG остава обещаващ кандидат на крипто пазара, който има за цел да надмине Етериум и Ripple през 2024 година

Победата на Ripple и преходът към полезността с Everlodge (ELDG)

След правосъдната си победа, при която XRP беше оповестена за неценна книга, Ripple съвсем незабавно стана очевидец на 100% повишаване на цената, привличайки напор от вложители. Но дали правният успех на Ripple не пристигна прекомерно късно?

Макар че армията на XRP е оптимистично настроена, от значително значение е да се разбере пътят на монетата преди и след неволите на компанията със SEC.

През януари 2018 година XRP доближи исторически връх от $3.84, само че шест месеца по-късно се срина до едвам $0.28.

Смяташе се, че успеха на Ripple ще изпрати цената на XRP нагоре, само че действителността беше друга. След като се увеличи от под $0.50 до $0.95 в границите на един ден, монетата върна по-голямата част от предходните си облаги.

XRP още веднъж се бори под устойчивата точка на опозиция от $0.55, която преди този момент беше таван в продължение на повече от дванадесет месеца.
Преходният темперамент на ескалацията на цената на XRP след правосъдната му победа поражда неустановеност.

Мнозина се чудят: Ако подобен колосален триумф не може да поддържа ралито, какъв може да бъде идващият катализатор на XRP?

На фона на тази неизясненост, монетата се счита за податлива на занемаряване от страна на крипто запалянковците, които гледат на плана като токен, който не се гордее с нищо друго с изключение на с празни обещания.

На хоризонта се обрисува преход към токени, насочени към полезността и цената. Това е добра вест за ELDG, защото тя има действителни приложения в недвижимите парцели на стойност трилиони долари.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР