Мнението на бившия транспортен министър в кабинета на Кирил Петков

...
Мнението на бившия транспортен министър в кабинета на Кирил Петков
Коментари Харесай

Иван Христанов: Отказах да участвам в заговор за свалянето на ръководството на ПП!

Мнението на някогашния транспортен министър в кабинета на Кирил Петков Николай Събев, който прикани Асен Василев и Даниел Лорер от „ Продължаваме Промяната ” да подадат оставки, разбуни духовете. Думите му: „ Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия ” провокираха много хора, а реакциите са най-различни.

Бившия народен представител от „ Продължаваме Промяната ” - Иван Христанов, също не остана безгласен и показа мнението си, още веднъж във Facebook, както го стори и Събев.

Той акцентира, че думите на Събев „ би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите ”.

„ Скъпи другари и скъпи борци за народна власт, преди два месеца се отдръпнах от „ Продължаваме Промяната ”. Ясно заявих за какво - тонът на нападателна борба блокира опцията на страната да работи. Това не е укор към Политическа партия, а държание на всички политически сили ”, счита Христанов.

Бившият народен представител от Политическа партия съобщи още, че е имало и друга причина: „ Отказах изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на „ Продължаваме Промяната ”.

Христанов прибавя: „ Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР