Мнението, че някои продукти, включително стриди, шоколад, джинджифил и ядки,

...
Мнението, че някои продукти, включително стриди, шоколад, джинджифил и ядки,
Коментари Харесай

Изненада! Шоколадът и стридите не са афродизиак

Мнението, че някои артикули, в това число стриди, шоколад, джинджифил и ядки, са афродизиаци, тъй като съдържат субстанции, които могат да покачат либидото, е неправилно. Това споделя пред Pravda.Ru Дмитрий Орлов, специалист от онлайн учебното заведение за психически специалности " Психодимия ", доктор сексолог.

Според него резултатът на някои артикули като афродизиаци се дължи на позитивните страсти от такава храна. Такова прочувствено положение и ще поддържа и увеличи либидото. Освен това дребна доза алкохол също може да окаже въздействие върху либидото. В същото време обаче алкохолът може да потисне физиологичните реакции - ерекцията и развиването на оргазъм, предизвестява Орлов.

" Своеобразен афродизиак в живота ви може да бъде всичко, в случай че то провокира позитивни страсти и е вградено в обред, при който с неспокойствие очаквате полово наслаждение. Например това може да бъде другарство с колегата ви, в което обсъждате и планирате секса, развивайки доверието в двойката ", сподели лекарят.

Олег Гулко, сексолог и психотерапевт в научно-клиничния център " Карповка+ ", споделя пред Газета.ру, че преди този момент науката не е открила потвърждаващ резултат на продуктите с афродизиак в деня на приема. Според него обаче те могат да се употребяват в постоянен хранителен режим, защото здравословното хранене, съдържащо витамини и микроелементи, ще помогне постоянно да се поддържа тялото в положително положение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР