ММA състезанието SFC 7:Avatars се проведе на 9-ти февруари в

...
ММA състезанието SFC 7:Avatars се проведе на 9-ти февруари в
Коментари Харесай

Триумф за България на SFC 7: Avatars

ММA надпреварата SFC 7:Avatars се организира на 9-ти февруари в зала Универсиада.

Събитието включваше борби по разпоредбите на ММА и К-1, както и разнообразно представление за публиката като яростна рицарска борба, шоу-двубой с благотворителна идея.

Първата борба на вечерта бе финалът от шампионата Спорт против порока по аматьорски ММА, в който се срещнаха Александър Соколов и Тони Константинов. Двамата направиха много оспорвана среща в три рунда, от която победител излезе Александър Соколов.

Михаил Николов зарадва феновете с първия нокаут за вечерта и то още в първия рунд на ММА срещата си против Александър Евстатиев от Варна.

В третата професионална ММА борба за вечерта Александър Цонев направи страховит поврат и записа следващия нокаут против Данияр Зарилбек от Киргизстан.

След това пристигна ред и на първия К-1 дуел за вечерта и единствения женски дуел в SFC 7. В него българката Албена Ситнилска победи по точки азербейджанката Суад Салимова.

В благотворителния дуел някогашният кореспондент от Господари на ефира Владислав Василев се изправи против професионалния ММА играч -Тони Маркулев. Битката приключи със спортсменско тъждество.

Александър Петров завоюва купата на SFC по К-1 правилника след 5 рунда борба с Майк Спранг.

След нея феновете станаха очевидци на три рундова борба сред рицари, в която се изправиха един против различен Петър Владов от България и Юсуф Сахин от Турция. Срещата бе подготовка за международното по този спорт, което ще се организира в Сърбия.

В нея бойците смениха няколко оръжия и след нападателен трети рунд от страна на българина, той завоюва със съдийско решение.

Най-дългоочакваната ММА среща на вечерта - борбата сред Камен Георгиев и Калоян Колев приключи с победа на Колев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР