ММА боецът Георги Гоглоев бе открит удушен във вагон на

...
ММА боецът Георги Гоглоев бе открит удушен във вагон на
Коментари Харесай

Удушиха ММА боец заради врачка във влака Москва - Владикавка...

ММА боецът Георги Гоглоев бе открит удушен във вагон на влака Москва - Владикавказ. Най-вероятно става въпрос за ликвидиране.

Тялото му е намерено по време на прекъсването на влака в Ростов на Дон.

Гоглоев не е от елитните бойци, като в три мача има 3 загуби.

Някои считат, че гибелта на боеца е обвързвана с дейното следствие, което той е правил около гибелта на вуйна си Рима Гаглоева. Тя е известна гадателка, която преди година изчезва без диря на територията на Чечня.

57-годишната Рима (по паспорт Екатерина Джеинаридис) изчезна дружно с водач на такси през февруари предходната година на пътя към Беслан в Чечня. Тя каца от Дубай в Грозни и взема такси. Колата е открита на 8 февруари край градчето Сунджа наоколо до кариера за трошляк. 

 В колата са всички документи, 4 мобилни телефона и персонални движимости. С Гаглоева изчезва и водачът на таксито, който е на 43 години. Той има 5 деца и живее в село Кантишево, Назрановски регион. В момента се организира разследване за ликвидиране.

Георги Гаглоев имаше наглостта да се обърне към президента на Чечня Рамзан Каримов с отворено писмо: Защо още не е открита вуйна? Защо камери на летището са изсключени и дисковете сменени? Това какви отговори дава? Това не е игла, а човек! Нямам и най-малкото подозрение, че през днешния ден в държавното управление ни не се губят игли! Всеки ден, окакто вуйна не е вкъщи, къса част от сърцето ми!

Каримов е фамозен, че не обича да му се споделят сходни неща в очите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР