Млечните продукти са много важни за всеки от нас, за

...
Млечните продукти са много важни за всеки от нас, за
Коментари Харесай

Опитах тази млечна диета и забравих за всички други! Стопих 5 килограма само за седмица

Млечните артикули са доста значими за всеки от нас, с цел да можем да действаме обикновено. Разбира се, с цел да сме в положително здраве би трябвало да имаме уравновесено меню, само че от време на време ни се постанова бързо да се разделим с няколко кг. В такива случаи прибягваме до разнообразни диети. Днес ви представяме една млечна диета, която е освен доста ефикасна, само че и се организира единствено в границите на 1 седмица. Тази диета съставлява непоколебим режим на хранене и би трябвало да проявим неизменност и воля, с цел да се оправим, само че резултатите несъмнено си заслужават. Освен това, наблягайки на млечните артикули, организмът ни ще се достави с доста потребни субстанции като калций и белтъчини.

И по този начин, ето какво тъкмо би трябвало да вършим, с цел да се възползваме от изгодите на тази млечна диета. Менюто в понеделник или в деня, в който започваме диетата, е: за закуска пием чаша кафе с мляко или единствено чаша мляко. На обяд хапваме мюсли с кисело мляко, а на вечеря: картофена салата с кисело мляко, като количеството е безкрайно. Вторият ден започваме още веднъж с кафе с мляко или единствено мляко. Обядът е същият като първия ден, а на вечеря хапваме макаронена салата с кисело мляко.

Закуската на третия ден е същата, както и обядът.

На вечеря още веднъж хапваме картофена салата с кисело мляко. В четвъртия ден закуската и обядът са същите, а за вечеря е ред на макаронена салата с кисело мляко. Петият ден от диетата стартира още веднъж с кафе с мляко или единствено чаша прясно мляко. Обядът още веднъж е мюсли с кисело мляко. На вечеря отново хапваме картофена салата с кисело мляко. Повечето хора завършват диетата до тук. Но тя има още два дни, които са много изтощаващи за организма. В шестия ден можем да ядем единствено кисело мляко, а последният е пречистващ ден – единствено на вода. Ако решим да повторим диетата би трябвало да има най-малко 6 месеца отмора сред двете седмици. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да стартирате каквито и да било диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР