Млечните и пчелните продукти са изнасилване, на полицейските кучета се

...
Млечните и пчелните продукти са изнасилване, на полицейските кучета се
Коментари Харесай

Шефът на веганите: Млечните и пчелните продукти са изнасилване, на полицейските кучета дават наркотици

Млечните и пчелните артикули са обезчестяване, на полицейските кучета се дават опиати, а кучетата водачи за незрящи хора минават доста мъчителна дресировка, с цел да се опасяват от слепите хора. Това разгласи водачът на веганите в България Никола Донев, който даде извънредно любопитно изявление, заставайки пред камерата на Нова телевизия. Ето и част от него:
"Ние сме поробили животните - за храна, езда, впрягове, за всичко. Млечните артикули са обезчестяване, яйцата са кражба, пчелните артикули са ликвидиране и обезчестяване, ловът е ликвидиране за развлечение, полицейските кучета - дават им се опиати, кучета водачи за незрящи минават мъчителна дресировка, с цел да се опасяват от слепите хора, което предизвиква огромно страдалчество на животните. Убийството на животно би трябвало да се приравни с убийството на човек. Хората могат да ядат растителна храна - това го споделя и Дарвин. Хората надълбоко в себе си осъзнават, че убийството на животни е неправда, само че обичат усета на месото. 
Според мен обаче то няма усет, той идва от подправките. Като дребен консумирах доста месо, само че от 2006 година стопирах. През 2010-а стопирах и пчелните артикули и вълната. Искаме светът да спре да употребява месо, само че знаем, че това няма по какъв начин да стане незабавно, а евентуално след век или два. Трябва да се борим дружно за правата на животните. Готови сме на безусловно всичко, нямаме граници. Унищожаването на барбекютата в Пловдив? Знаете, че революцията няма правила. Искаме да имаме и партия, с цел да лобираме по-успешно за концепциите си. Мечтая светът да бъде веган. И както споделя Джон Ленън - идеалист съм, само че не съм единственият ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР