Млакият Благой Георгиев вече печели парите за издръжката си, за

...
Млакият Благой Георгиев вече печели парите за издръжката си, за
Коментари Харесай

Синът на Джизъса започна да изкарва пари, а баща му кога?

Млакият Благой Георгиев към този момент печели парите за издръжката си, за разлика от баща си, който интензивно почива през лятото. Детето на Златка и Джисъза от няколко часа има собствен профил в инстаграм, който майка му нападателно популяризира. В него има едвам няколко фотоси, само че пък към този момент участва реклама, естествено с промо код с името на Райкова.

С профил в инстаграм разполага и различен ВИП-наследник-Габриел Петканов, който се подвизава там още от самото раждане. Благой-младши обаче се записва едвам през вчерашния ден, съвсем две години след идването му на белия свят. Припомняме, че едиственият наследник на плеймейтката се роди през септември 2019 година, откакто тя дълго кри корема, написа Хотнюз.

" Добре пристигнали в моят профил. Тук ще виждате мои фотоси и клипове, които описват за моето детство ", декларира присъединяване си в обществените мрежи хлапето.



Явно Благой-младши самичък ще се грижи за издръжката си и ще изкарва пари с реклами, за които ще дава отговор майка му. Тя от години употребява сполучливо обществените мрежи, с цел да постанова линията си облекла. За разлика от работливия си правоприемник, Благо-старши го удари на живот с новата си брачна половинка. Той почива интензивно с нея през лятото и не наподобява ангажиран с нов бизнес. Наскоро Джизъса сподели фотография на втората си жена с двете му огромни деца, само че от нея дребният Благо липсваше. Явно връзките сред родителите му не са положителни и Георгиев-старши вижда хлапето рядко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР