Младото семейство Радина и Стефан Събеви отказаха цветя на сватбата

...
Младото семейство Радина и Стефан Събеви отказаха цветя на сватбата
Коментари Харесай

„Кауза вместо букет“ в помощ на отделение в УМБАЛ - Бургас

Младото семейство Радина и Стефан Събеви отхвърлиха цветя на сватбата си в помощ на Отделението по неонатология в УМБАЛ - Бургас. Младоженците помолиха гостите си да отделят сумите в кутията „ Кауза вместо букет “.  Седмица след сватбата им в Поморие, дарението е предадено на началника на Отделението доктор Стилияна Томово. Сумата ще бъде употребена за закупуване на екран за наблюдаване на настанените в интензивно поделение недоносени бебета. Това оповестиха от УМБАЛ – Бургас.

Въпреки, че живеят и работят в Германия, Радина и Стефан се връщат в България за сватбата и за идеята, която са решили да поддържат – подкрепяне на медиците в ежедневната им сложна борба за живота на недоносените бебета.

Д-р Стилияна Томова показа, че с помощта на донорите съумяват от време на време да обновяват апаратурата и да работят със модерна техника.

" Сега е сезонът на сватбите и доста бих желала тази идея да се поддържа и от други млади фамилии. Вече имаме няколко двойки, които вземат решение да подаряват средствата от букетите на нашето поделение " – добави още тя.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР