Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв шанс

...
Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв шанс
Коментари Харесай

Майката на Рачков не харесва новата снаха: Мите, всички ти се смеят!

 Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв късмет да се трансформира в фаворитка на фамилията му. Двете най-важни дами в живота на комика – майка му Станка и 22-годишната му възлюбена въобще не се харесват.

Слуховете, че сред двете има напрежение се потвърдиха по време на второто издание на " Забраненото шоу на Рачков " по Нова телевизия в неделя вечерта. Предаването се снима в някой от делничните дни според от графика на звездите, които вземат участие в него. За последното си предаване Митко реши да предложения в студиото в Горубляне, където са записите на шоуто, и майка си Станка. За да не застава сред чука и наковалнята, комикът настанил Анита и майка си в разнообразни браншове на залата. Така двете избегнали всякаква опция за инцидентна среща. Рачков даже показа на феновете своята родителка, която седеше на едно от най-централните места на първия ред. До нея на местата, предопределени за вип посетители бяха настанени олимпийската шампионка по пукотевица Мария Гроздева, нейният брачен партньор и треньор Валери Григоров, водещата Миглена Ангелова и половинката й Кузман Примджанов. Анита бе на задните редове, измежду останалата аудитория. В първото предаване на шоуто младата възлюбена на комика бе настанена във вип ложата, от където този път гледаше изявата на сина си баба Станка.  " Това е моята майка. Силни овации за нея! Майко, обичам те! ", обяви комикът и я прегърна.

Възрастната жена пристигнала предходния ден от Бургас и отседнала в тузарския дом на сина си в затворения комплекс в Панчарево " Маунтин вю вилидж ". Младата силиконка Анита обаче решила да избегне срещата с майката на артиста и прозорливо се изнесла.

Добродушната баба Станка била в потрес от избора на сина си. " Мите, защо ти е това младо момиче? Имаш потребност от сериозна жена ", кахъряла се родителката му. Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита – бухнал силиконов бюст и филъри в устните. Баба Станка считала, че половинката на Митко наподобява много вулгарно и въобще не била подобаваща партия за него.  " Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази ще те разори ", ядосвала се майката на звездата.

2 години след раздялата си с Мария Игнатова, Рачков към този момент на всички места показва знойната русокоска от Хасково като своя публична половинка. Той се тормозил от предизвикателната й визия и татуировки, както и от голямата разлика във възрастта им, само че вярвал, че откровено го обича, написа " Уикенд ".  

Според осведомени, силиконовата хубавица коствала към 20 000 лева месечно на 48-годишния артист. Влюбеният като възпитаник Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи дарове. Една от скъпите й придобивки облага била " Мини Купър ", оборудван с всевъзможни екстри. За дребното возило, с което секс бомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с към 80 000 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР