Младо семейство от Пловдив разказва как и двамата са се

...
Младо семейство от Пловдив разказва как и двамата са се
Коментари Харесай

Измамени с кредити от Данчо и Ралица: Искаха да ни направят подарък за новата къща и ни снимаха

Младо семейство от Пловдив споделя по какъв начин и двамата са се оказали с заеми на обща стоност 78 хиляди лв.:  

Имам изтеглени заеми за 18 хиляди. Получих писмо, че не си заплащам заемите, направих информация в банките и в ЦКР и разбрах, че имам заеми, споделя младата майка Ивета Попова.  

Съпругът й Венко се оказал с по-крупна сума: Оказа се, че имам три заема на обща стойност малко над 60 000 лв.. Искаха да създадат подарък за новата ни къща - подигравка, и за задачата трябваше да ни снимат персонално те, не да изпратим наша фотография.

Това са оказва най-скъпият подарък на стойност 78 хиляди лв.. Ние сме доста близки другари, вървим си на посетители, допускам, че при едно от визитите са успяли да се доберат до персоналните ни карти, описа пред БТВ младата жена. 

Никога не сме предполагали, че ще го създадат, на им личеше да се занимават с престъпност. Не знаехме, че толкоз съществено играят на комар, хвалиха се, че отвреме в точния момент печелят. Бяхме на кръщенето на детето им, споделя младото семейство.

Случаят разяснява Атанас Илиев от Районна прокуратура - Пловдив:

Всички тези заеми са изтеглени онлайн, кандидатстването е ставало по интернет. Няма нужда индивидът да е в банката. Трябва да има нараснали условия за тези банкови интервенции, защото се изисква идентификация, изготвяна от надлежно юридическо лице. Какъв е механизмът да се сътвори изкуствена виртуална персона, и какви са гаранциите за сигурност, ще бъде предмет на нашето следствие. 

Прокуратурата е иззела само автомобил на стойност 10 хил лева Останалите пари са проиграни. Става дума за банки, а не за институции за бързи заеми.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР