Младо от вдигна на крак полицията и близките си в

...
Младо от вдигна на крак полицията и близките си в
Коментари Харесай

26-годишна от Банско гаврътна отровен препарат за плочки и офейка от дома си по пижама

Младо от подвигна на крайник полицията и околните си в понеделник малко преди 10 сутринта. Тогава 26-годишната изпила огромно количестнво за миене на плочки и избягала от вкъщи си по пижама.

Незабвно околните й, мощно разтревожени, алармирали в полицията. Цялата полиция била вдигната на крайник в търсенето на момичето и към 12 часа тя била открита в несъответстващо положение и предадена на околните й, споделя за драмата " Струма.ком ".
свързани новини6620на 09.05.2015
Прибирайки се вкъщи, девойката почнала да буйства и признала, че е пила от отровния препарат. Извикан е екип на незабавен център, който я превозил до болница.

Състоянието и е устойчиво, споделиха сбито от болничното заведение в Разлог.

Потресаващо е това, което в последно време се случва с младежите. В Благоевград преди дни на 21 изпи за стерилизация и издъхна.

Причината бе меланхолия, отключена в пандемията, зараги лимитираната и независимост и страха от болест, по този начин споделиха лекари след случилото се. Според психиатри, ковидът също провокира депресивни положения, доста от прекаралите инфекцията търсят лекарска помощ, поради отключени сходни положения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР