Младо момиче от Банско вдигна на крак полицията и близките

...
Младо момиче от Банско вдигна на крак полицията и близките
Коментари Харесай

Млада жена от Банско избра мъчителен начин за самоубийство

Младо момиче от Банско подвигна на крайник полицията и околните си малко преди 10 сутринта. 26-годишната изпила огромно количество препарат за миене на плочки и избягала от вкъщи си по пижама, написа Struma.com.

Незабавно околните и, мощно разтревожени, алармирали в полицията. Цялата полиция била вдигната на крайник в търсенето на момичето и към 12 часа тя е открита в несъответстващо положение и предадена на околните и.

Прибирайки се вкъщи, девойката почнала да буйства и признала, че е пила от отровния препарат. Извикан е екип на незабавен център, който я превозил до болница.

Състоянието и е устойчиво, споделиха от болничното заведение в Разлог. Потресаващо е това, което в последно време се случва с младежите.

В Благоевград преди дни момиче на 21 изпи препарат за стерилизация и за жалост издъхна.

Причината бе меланхолия, отключена в пандемията, поради лимитираната и независимост и страха от болест, по този начин споделиха лекари след случилото се.

Според психиатри, ковидът също провокира депресивни положения, доста от прекаралите инфекцията търсят лекарска помощ, поради отключени сходни положения.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР