Младо жизнерадостно и щастливо дете, но ще остане завинаги на

...
Младо жизнерадостно и щастливо дете, но ще остане завинаги на
Коментари Харесай

Бащата на българчето, самоубило се заради играта "син кит", разкри кога червената лампичка на родителите трябва да светне!

Младо жизнерадостно и щастливо дете, само че ще остане вечно на 16. Така може да бъде разказана българката, протегнала ръка на живота си преди дни в американския щат Джорджия. " Обичаше да прави смешни физиономии, изключително когато желае нещо ", споделя пред " Събуди се " бащата на умрялото момиче.

От 8 години той е разведен със брачната половинка си, само че това не повлияло на връзките сред татко и щерка. " Дадох всичко, което можех да дам. Детето ми е надарен актьор. Споделяше с нас, само че в последно време не говореше доста. Разсъждаваше като по-възрастен човек. Имал съм диалог с нея, че ликвидиране и самоубийство са най-лошите неща в света, само че уви ", споделя мъжът, поискал анонимност.

На първи юни управляващите схващат за гибелта на момичето. " Това е първият подобен случай в Джорджия ", декларират представители на властта в щата.

" Червената лампичка незабавно би трябвало да светне, в случай че видите смяна. Ако усмивката на децата ви изчезне, в случай че станат по-затворени в себе си. Важно е родителите да следят децата си в обществените мрежи, там може да открият нещо значимо ", сподели още бащата на починалото момиче.

При самоубилото се 16-годишно момиче действително е имало доста признаци. Най-големият е това, че в картините си тя рисувала скелета на наследник кит, само че на пръв взор това не проличава. Ако знаеш каква е костната конструкция на животното ти излиза наяве, че тъкмо то е изобразено, само че другояче е невероятно да схванеш.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР