Младият Йордан Морчев е кандидат-кметът за село Леденик, издигнат от

...
Младият Йордан Морчев е кандидат-кметът за село Леденик, издигнат от
Коментари Харесай

Даниел Панов: Леденик се нуждае от по-бързо развитие, Йордан Морчев е разумният избор за кмет на селото

Младият Йордан Морчев е кандидат-кметът за село Леденик, повдигнат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номер 43 в бюлетината. Той бе показан пред обществеността от Даниел Панов – кмет на община Велико Търново в интервала 2011-2019 и претендент за трети управнически мандат.

„ Леденик се нуждае от по-бързо развиване, с ускорени темпове и иновативност. Йордан Морчев има упоритостта това да се случи “, обърна се Даниел Панов към локалните поданици.

“В селото през идващия мандат стартира построяването на канализация. Проектът е направен и неговото финансиране е обезпечено със средства от правителството”, увериха Панов и Морчев. Газификацията на селото също е измежду главните цели за идващите четири години.

„ Новият програмен интервал ще даде опция на община Велико Търново да кандидатства с планове по Програмата за развиване на селските райони “, добави Даниел Панов и акцентира, че това дава отлична вероятност за развиването на всички обитаеми места край Старата столица.

Друга добра вест за селото е, че задграничен вложител възвръща спийдуей пистата край стадиона. Опитът на Полша, която е измежду водещите страни в мотоспорта, ще бъде употребен за основаване на школа за млади състезатели.

В срещата с хората участваха и доста от претендентите за общински съветници от мощния тим с номер 43 на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

Близо 700 000 лв. са вложени в инфраструктурата на Леденик единствено през последните няколко месеца. По планове на Община Велико Търново, предпазени в мандата на Даниел Панов, са преасфалтирани входните пътни артерии към селото, както и двете централни улици. Средствата бяха обезпечени от държавното управление.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР