Младият вратар в Ливърпул – Каоймин Келехър, сподели, че всичко,

...
Младият вратар в Ливърпул – Каоймин Келехър, сподели, че всичко,
Коментари Харесай

Младок в Ливърпул: Всичко в играта съм научил от Алисон

Младият вратар в Ливърпул – Каоймин Келехър, показа, че всичко, което е научил до момента в професионалната си кариера, е с помощта на Алисон Бекер, откогато е в Ливърпул. 20-годишният ирландец бе част от тима, който подвигна шестата Шампионска лига в историята на клуба в Мадрид, когато Алисон опази мрежата си „ суха” във финала против Тотнъм, извоюван с 2:0.

„ Ако би трябвало да бъда почтен, през предходната година се усъвършенствах ужасно доста, до момента в който упражнявам с Алисон. Стига ти единствено да го наблюдаваш какво прави в избрани обстановки. Говоря си с него, той приказва с мен за нещата, върху които би трябвало да усъвършенствам, тъй че ми е в огромна помощ”, разяснява Келехер по време на лагера за юношеската групировка на Ейре.

Келехер бе на аварийна пейка в последните седмици за Ливърпул, откакто някогашният пазач на Уест Хем – Адриан, размени контузения Алисон. Възможно беше даже младият вратар да играе във финала за Суперкупата на Европа против Челси, само че се възстановяваше още от травма в китката.

Келехер призна, че е допустимо да отиде да играе чартърен, с цел да има повече игрови минути, само че в същото време призна, че е доста удовлетворен от дадените му благоприятни условия от Юрген Клоп. „ Той е един от най-хубавите мениджъри в света, тъй че е добре да работя с него всеки ден. Умее добре да приказва с тима и се вижда по какъв начин играчите се държат с него. Дори тези, които не играят. Той прави по този начин, че всеки е част от плана, всеки се усеща добре и работи да се усъвършенства. Всичко е супер”, приключи 20-годишният Каоймин Келехър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР