Младият талант на баскетболния ЦСКА Виктор Гергов направи официалния си

...
Младият талант на баскетболния ЦСКА Виктор Гергов направи официалния си
Коментари Харесай

Виктор Гергов: Зная какво трябва да подобрявам в играта си и ще го направя

Младият гений на баскетболния ЦСКА Виктор Гергов направи формалния си дебют с алената фланелка през предходната седмица при успеха над Шумен. Крилото се включи мощно в дуела, в който стартира в титулярната петица и се регистрира със 7 точки, 3 битки и 2 асистенции. Тази седмица на Гергов и " армейците " им следва борба против Балкан в София, а ето какво показа 18-годишният играч пред официлния уебсайт на " алените ".

" Най-важното в идния мач с Балкан е да играем оптимално крепко и съсредоточено. Сигурен съм, че всички от тима ще дадем най-хубавото от себе си и ще зарадваме почитателите. "

За успеха в Шумен и своя професионален дебют Гергов описа: " Мачът в Шумен бе по-специален за мен, тъй като въпреки всичко ми беше първи в НБЛ. Имаше малко терзание, само че е обикновено, когато ти пука да се вълнуваш от идния мач. Сигурен съм, че и след 500 мача на професионално равнище ще изпитвам същото преди всяка среща. Това е насладата от играта. "

Доколко е удовлетворен от представянето си приказва фактът, че в почивните дни за тима Гергов прекарваше най-малко по 2 часа в залата. Младият играч работи ежедневно, с цел да повиши равнището си и да си завоюва доверието на опитния старши треньор Росен Барчовски:

" Старах се да извърша напътствията на Росен Барчовски и щаба. Не съм доста удовлетворен, само че значимото е, че победихме. Зная какво би трябвало да усъвършенствам в играта си и ще го направя ", безапелационен бе той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР