Младият шофьор, който уби момче и момиче на пешеходна пътека

...
Младият шофьор, който уби момче и момиче на пешеходна пътека
Коментари Харесай

Шофьорът, убил момиче и момче в София, е дал кръвна проба и е задържан за 72 часа

Младият водач, който умъртви момче и момиче на пешеходна пътека предходната нощ в София, е дал непринудено кръвна проба по-късно през днешния ден, която да откри дали е употребявал алкохол или опиати преди трагичния случай, заяви Българска национална телевизия. При задържането му измежду злополуката са му направени полеви проби и те са били негативни, заяви по-рано през днешния ден полицията.

Кръвната тестът е дадена във Военномедицинската академия в столицата и резултатът се чака да е явен до дни. Шофьорът е 19-годишен и има шофьорска брошура от февруари.

Инцидентът стана малко след полувощ в неделя против понеделник. " Форд " - ът, с който се е движил младежът, удря двамата пешеходци - 22-годишен мъж и 24-годишна жена, и те умират на място, като колата е влачила момчето близо 300 метра. Все още не са подготвени експертизите за това с каква скорост е карал водачът. Иззети са запис от камери за видеонаблюдение в региона, от който е видно, че скоростта е висока.

Прокуратурата към този момент е привляква като обвинен водача. Той е арестуван в ареста за 72 часа, предава Българска телеграфна агенция. Тепърва ще се решада дали да се изиска от съда друга мярка за неотклонение и каква.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР