Младият посрещачът на националния волейболен отбор на България Розалин Пенчев

...
Младият посрещачът на националния волейболен отбор на България Розалин Пенчев
Коментари Харесай

Розалин Пенчев: Ще съм готов да дам най-доброто от себе си

Младият посрещачът на националния волейболен тим на България Розалин Пенчев съобщи, че е подготвен да даде най-хубавото от себе си за отбора. Той приказва преди време на откритата подготовка на " лъвовете ", която се организира в помощната зала на " Арена Армеец ".

" До момента подготовката върви супер, започнахме предходната седмица встъпително и тази седмица следва по-сериозната работа. Очакваме да се съберем в цялостен състав до края на седмицата. Първата седмица ми беше малко по-трудна, защото почивах 15 дни, само че към този момент съм добре. Дали ще имам основна позиция, това го взема решение треньорът. Аз ще дам всичко от себе си да се приготвя оптимално добре, когато дойдат формалните мачове и в случай че треньорът сметне, че съм подготвен да играя, аз бих бил подготвен да дам най-хубавото от себе си ", показа Пенчев.

" В персонален проект аз съм удовлетворен от работата, която свърших в Аржентина. Смятам, че там усъвършенствах нещо, което допреди да отида там ми беше нещо като уязвимост - приказвам за посрещането. Смятам, че съм израснал и игрово, и отвън игрището ", призна още младият посрещач.

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от откритата подготовка на НО НА БЪЛГАРИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР